T Toprak k 80+ Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Toprak 5 Nisan 2021 #1 Bütçe 10.000 10.000 tl bütçem var en yüksek fps alicak iyi pc toplamayi düşünüyorum Oynicağim oyunlar :cs go, Pubg mobile, zula, lol
10.000 tl bütçem var en yüksek fps alicak iyi pc toplamayi düşünüyorum Oynicağim oyunlar :cs go, Pubg mobile, zula, lol
YiğitAysul 80+ Silver Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 4,309 5 Nisan 2021 #2 Toprak cataltepe yazmış: 10.000 TL bütçem var en yüksek fps alicak iyi pc toplamayi düşünüyorum Oynicağim oyunlar :cs go, PUBG mobile, zula, lol Devamı için tıklayın... Zamanın varsa bekle aynı şekilde bende bekliyorum şimdiki alicagin PC yle duzelirse alicagin PC arasında dağlar kadar fark olur Ama ne zaman düzelir bilinmez
Toprak cataltepe yazmış: 10.000 TL bütçem var en yüksek fps alicak iyi pc toplamayi düşünüyorum Oynicağim oyunlar :cs go, PUBG mobile, zula, lol Devamı için tıklayın... Zamanın varsa bekle aynı şekilde bende bekliyorum şimdiki alicagin PC yle duzelirse alicagin PC arasında dağlar kadar fark olur Ama ne zaman düzelir bilinmez