Neler Yeni

toplama mı hazır mı?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum asus hazır sistemim var ve yine aynı parçalara sahip asus toplama sistemim var birini iş yerinde diğerini evde kullanıyorum ve aralarında fark var neden inanmak istemiyorsun? Ben gördüğümü söylüyorum.
Ha ben demiyorum ki toplama sistem kötü. Elbette ki toplama sistemde seçeneğin çok daha fazla. Hazır sistemde özelleştirme seçeneğin sınırlı bazılarında yok gibi bir şey. İsteyen dilediği sistemi alabilir.
Neden inanmak istemiyorum? Çünkü mantık dışı. Ne söylersem siz kendi bildiğinizi okuyacaksınız o yüzden uzatmayacağim.
Hazır sistemler toplama sistemlerden daha iyi diye bi genelleme yok, siz kendi sisteminizde öyle deneyimlemiş olabilirsiniz, doğrudur, yanlıştır bilemem fakat bu şekilde genelleme yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. Bir dahakine yanlış bilgilendirmeden uyarı alırsınız.

CWBozoK

80+
Neden inanmak istemiyorum? Çünkü mantık dışı. Ne söylersem siz kendi bildiğinizi okuyacaksınız o yüzden uzatmayacağim.
Hazır sistemler toplama sistemlerden daha iyi diye bi genelleme yok, siz kendi sisteminizde öyle deneyimlemiş olabilirsiniz, doğrudur, yanlıştır bilemem fakat bu şekilde genelleme yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. Bir dahakine yanlış bilgilendirmeden uyarı alırsınız.
.

Son düzenleme:

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Kardeşim uzatmak isteyen ben değilim. Vermiş olduğum bilgiler kimseyi yanıltmak için değil. Kaç tane konuda yazım var git bak geriye dönük. İnsanlara yardım etmekten başka bir düşüncem olmadı. Beni uyarılarla falan tehdit etmek ne sana bir şey kazandırır ne bana. Sanki tek teknoloji forumu burasıymış gibi davranmayı da bırak. Sen nasıl yönetici oldun anlamış değilim. Senin mantığın almıyor diye benim söylediklerim yalan yada yanlış olamaz. Öncelikle bunu anlaman gerekiyor.
Dediğinin mantıkla alakası yok çünkü,
Sen atıyorum x firmasında çalışan bir montaj çalışanı ol, ben de tekil bir kullanıcı olayım. Tıpatıp aynı parçaları tedarik edelim, aynı tarihte çalıştıralım. Aynı bios ve sürücü sürümlerini kullanalım. Arada hiçbir fark oluşmaz.

Yanlışında diretmek yerine, hatanı düzeltmen emin ol daha iyi olacaktır. Diretmeye gerek yok, yanlış bilgilendirme yapmışsın. Hatanda diretirsen moderatörle konuştuğun için değil, yapacağım rapor sebebiyle uyarı yiyeceksin. Sonra @Mert Özkaya 'ya moderatörle konuştum uyarı attı gibi söylemlerde bulunmaman için söylüyorum. Haberin olsun.

CWBozoK

80+
Dediğinin mantıkla alakası yok çünkü,
Sen atıyorum x firmasında çalışan bir montaj çalışanı ol, ben de tekil bir kullanıcı olayım. Tıpatıp aynı parçaları tedarik edelim, aynı tarihte çalıştıralım. Aynı bios ve sürücü sürümlerini kullanalım. Arada hiçbir fark oluşmaz.

Yanlışında diretmek yerine, hatanı düzeltmen emin ol daha iyi olacaktır. Diretmeye gerek yok, yanlış bilgilendirme yapmışsın. Hatanda diretirsen moderatörle konuştuğun için değil, yapacağım rapor sebebiyle uyarı yiyeceksin. Sonra @Mert Özkaya 'ya moderatörle konuştum uyarı attı gibi söylemlerde bulunmaman için söylüyorum. Haberin olsun.
.

Son düzenleme:

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Arkadaşım hepiniz çok biliyorsunuz tamam mı. dilediğin şekilde bildir bu tehditlerle amacınız ne onu anlamadım. Çocuk musunuz yaşınız kaç sizin. Konunun başlığına bak fikrin varsa yaz ne demeye başkalarının tartışmasına burnunu sokuyorsun. Çok biliyorsan fikrini yaz geç. Bana ne senin yazından bana ne senin fikrinden.
Fikir öznel yargılarda olur, yanlış bilgilendirme yapıp hala hatanda diretiyorsun. Tehdit falan da etmedim, yaptığın şey sonucunda neler olacağını söylüyorum.

Ha birde yukarda Tek PC forumu siz misiniz vs. Yazmışsın. Eğer bu yaptığın hareketleri diğer forumlarda yapsaydın direkt 1 ay yerdin.
Gerçekten DA forumun da kurallarının ağırlaşması gerekiyormuş.

CWBozoK

80+
Fikir öznel yargılarda olur, yanlış bilgilendirme yapıp hala hatanda diretiyorsun. Tehdit falan da etmedim, yaptığın şey sonucunda neler olacağını söylüyorum.

Ha birde yukarda Tek PC forumu siz misiniz vs. Yazmışsın. Eğer bu yaptığın hareketleri diğer forumlarda yapsaydın direkt 1 ay yerdin.
Gerçekten DA forumun da kurallarının ağırlaşması gerekiyormuş.
Yav he he. Git kumda oyna. Siz forum mantığını anlamamışsınız gelmiş burada bana akıl vermeye kalkıyorsunuz. Bu konu başlığının hakkını verdin mi? Arkadaşa yardımcı olabildin mi? Yok. Anca boş yap böyle. Benim başkasına yazdığım yazıdan sana ne arkadaşım. Moderatörün yerine sen niye kendini paralıyorsun? Yazma bana başka işin yok mu senin. Oldu git @Abdullah Hacıgül e söyle forum kurallarını değişsin senin için.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yav he he. Git kumda oyna. Siz forum mantığını anlamamışsınız gelmiş burada bana akıl vermeye kalkıyorsunuz. Bu konu başlığının hakkını verdin mi? Arkadaşa yardımcı olabildin mi? Yok. Anca boş yap böyle. Benim başkasına yazdığım yazıdan sana ne arkadaşım. Moderatörün yerine sen niye kendini paralıyorsun? Yazma bana başka işin yok mu senin. Oldu git @Abdullah Hacıgül e söyle forum kurallarını değişsin senin için.
Dostum forumun mantığını anlamamışsın deyip yanlış bilgilendirme yapıp üstüne direniyorsun.
Burada sana dediğinin yanlış olduğunu ve mantık dışı olduğunu belirtiyoruz. Sen ise tehdit olarak algılıyorsun.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dostum asus hazır sistemim var ve yine aynı parçalara sahip asus toplama sistemim var birini iş yerinde diğerini evde kullanıyorum ve aralarında fark var neden inanmak istemiyorsun? Ben gördüğümü söylüyorum.
Ha ben demiyorum ki toplama sistem kötü. Elbette ki toplama sistemde seçeneğin çok daha fazla. Hazır sistemde özelleştirme seçeneğin sınırlı bazılarında yok gibi bir şey. İsteyen dilediği sistemi alabilir.
Hiç bir hazır marka sistem, doğru toplanmış toplama sistemden iyi olamaz.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hiç bir hazır marka sistem, doğru toplanmış toplama sistemden iyi olamaz.
Diyor ki aynı parçalarla toplanan hazır sistem ve toplama sistem arasında performans farkı olur. Sanki hazır sistem hazır sistem olarak çıkıyor fabrikadan. Nasıl bir performans farkı olabilir, mantığa sığar bir bilgi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,707
Üyeler
165,057
Son üye
Dobra35
Top Bottom