Neler Yeni

Toplama pc de böyle bir yontemle gitsem olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efehan
Ben ilk once toplama alscagim ilk once 8 gb ram i5 5. Veya 6. Nesil anakartıda idare eder bisi yapicam one board da 2 gb ekran karti olucak o beni nasi idare eder bipmiyorum ama daha sonra gtx1050ti takıcam bu pc nin faydalari veya zararlari nedir iyi oyunlar kaldirir mi

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
İ5 6. Nesil felan şu zamanda ölü soketlerdir. Ona vereceğiniz para ile bir ryzen sistem toplayabilirsiniz.

fredric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fred Ric
TKCN'nin dediği gibi ryzen sistemlere yönelmeni tavsiye ediyorum. Ek olarak 1050 takmanı önermem cidden çok eskidi artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TKCN'nin dediği gibi ryzen sistemlere yönelmeni tavsiye ediyorum. Ek olarak 1050 takmanı önermem cidden çok eskidi artık.
Bütcem yuksek degil ekran kartsız 2000 tl yapiyor ekran kartını sonra alip 3000 tamamlaniyor bizim internet cafeciboyle dedi pek anlamiyorum toplama işlerinden ryzen fln anlamiyorum

fredric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fred Ric
Bütcem yuksek degil ekran kartsız 2000 tl yapiyor ekran kartını sonra alip 3000 tamamlaniyor bizim internet cafeciboyle dedi pek anlamiyorum toplama işlerinden ryzen fln anlamiyorum
O fiyatla ekran kartlı sistemlere bulaşma direk apu sistem al sonra da ikinci el temiz bir rx570 alabilirsin. Apu sistemlerin performanslarını küçümseme. ekran kartsız seni 1-2 sene götürür ve popüler oyunların çoğunu da düşük ayarlarda kaldırır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyatla ekran kartlı sistemlere bulaşma direk apu sistem al sonra da ikinci el temiz bir rx570 alabilirsin. Apu sistemlerin performanslarını küçümseme. ekran kartsız seni 1-2 sene götürür ve popüler oyunların çoğunu da düşük ayarlarda kaldırır.
Dedigin sistem ekran kartsız ve ekran ksrtli ne kadara geliyor

fredric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fred Ric
Dedigin sistem ekran kartsız ve ekran ksrtli ne kadara geliyor
İlk etapta oyunlarını ekran kartsız oynarsın. İşlemcisi zaten apu sistemlere özel 2200G modeli. İleride ( 2 yıl ) ikinci el - sıfır (sanakalmış) bir rx570 alarak performansı iki katına çıkarabilirsin.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
İdare edebilirsiniz. Ekran kartı olarak 1050ti yerine rx570 tercih etmenizi öneririm.

rcpdkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Recep
Dostum bu sistemden ziyade bütçeyle alakalı.6.nesil ikinci el bir sistem bulup rx570 takarsan 3-4 yıl rahat gider ama uyguna bulman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efehan
Dostum bu sistemden ziyade bütçeyle alakalı.6.nesil ikinci el bir sistem bulup rx570 takarsan 3-4 yıl rahat gider ama uyguna bulman lazım.
Ama surrkli parca değiştirmek istemiyorum sadece ekran kartini sonra alip baya goturmesini istiyorum ama diyelim 3 yıl sonra ekran karti veya islemci eskiledi yeniden dizmek sıkıntı gibi

Top Bottom