Neler Yeni

Toplama PC - Dolar - Euro Etkisi ?

Lexearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Arda Durmaz
Arkadaşlar uzun süredir pc toplamak istiyorum. Birkaç gün önce 5000 ₺'ye bir sistem topladım ancak daha sipariş etmedim. Son günlerde Dolar - Euro kuru oldukça düştü be düşmeye devam ediyor. Sizce bu doların ve euronun düşmesi pc fiyatlarını etkiler mi ? Etkilerse ne kadar etkiler, beklemeye değer mi ? Dolar ve Euro düşerse 5000 ₺'ye daha iyi bir sistem toplanır mı ? Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
dolar ve eurounun düşmesi etki eder
mesela da3 ilk çıktığında yanlış hatırlamıyorsam 5200 tl idi şimdi 6200 yani sen hesap et
bekle biraz daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Doların artması etkiliyor ama düşmesi etkilemiyor ülkemizde malesef. Fiyatların düşmesi için uzun bir süre daha doların düşmesi gerek. O şekilde anca yansır fiyatlara.

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
Stokların bitmesini beklemen lazım. Veya satıcıların değiştirmesini beklemen lazım adamlar dolar 8.50tan aldıysa uzun sürer zarara girmemek için

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur
Arkadaşlar uzun süredir PC toplamak istiyorum. Birkaç gün önce 5000 ₺'ye bir sistem topladım ancak daha sipariş etmedim. Son günlerde Dolar - Euro kuru oldukça düştü be düşmeye devam ediyor. Sizce bu doların ve euronun düşmesi PC fiyatlarını etkiler mi ? Etkilerse ne kadar etkiler, beklemeye değer mi ? Dolar ve Euro düşerse 5000 ₺'ye daha iyi bir sistem toplanır mı ? Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Hocam şuan swap yapılıyor ondan düşüyor tekrar o dolar yukselicek eğer süreniz varsa biraz daha bekleyin pc nin fiyatı düşerse alın ama o kur tekrar articak

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur
Kısa cevap olarak türk lirasini vererek Euro dolar vs. Almak böyle yapınca anlık bir düşüş oluyor ama tl azaldığı için tekrar o paraları dönüştürmek zorunda kalırsın ya da para basmak veya o paraları ticarette kullanıosun

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
dolar ve eurounun düşmesi etki eder
mesela da3 ilk çıktığında yanlış hatırlamıyorsam 5200 TL idi şimdi 6200 yani sen hesap et
bekle biraz daha
Onun dolar bitmesi yanında stok bitmesi de var belli indirim oluyor ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur
Kısa cevap olarak türk lirasini vererek Euro dolar vs. Almak böyle yapınca anlık bir düşüş oluyor ama TL azaldığı için tekrar o paraları dönüştürmek zorunda kalırsın ya da para basmak veya o paraları ticarette kullanıosun
Ve böylece yine aynı şey oluyor aslında kur düşmüyor

Top Bottom