Gaming gen de değiştiremezsin.elimde hali hazırda bir ssd'm var ama hazır sistem içindeki ssd yi kaldıramıyorum sanırım
Forum yeni robot beyinleri taktırdı 500 ıq lü konu sahiplerinin bütçesini tahmin edebiliyoruz sen taktırmadın mı?Bütçeyi biz tahmin edemiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
O sisteme o para verilmez.Bende böyle bir şey buldum.
MAG Forge 5A MSI - Game Garaj
MAG Forge 5A MSI Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MAG Forge 5A MSI oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
O sisteme o para verilmez, o bütçede https://www.gaming.gen.tr/urun/6828...60-12gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem alınabilir.Bende böyle bir şey buldum.
MAG Forge 5A MSI - Game Garaj
MAG Forge 5A MSI Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MAG Forge 5A MSI oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Var parası sıkıntı yokYeteri kadar varsa bunu alın.Helios 7A-Asus Ultimate - Game Garaj
İntel işlemcili ve RTX 3000 nvidia ekran kartlı Helios 7A-Asus Ultimate oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
En iyi cevap olarak seçsem troll olur mu çünkü cidden en iyi cevap bu(bence)Yeteri kadar varsa bunu alın.Helios 7A-Asus Ultimate - Game Garaj
İntel işlemcili ve RTX 3000 nvidia ekran kartlı Helios 7A-Asus Ultimate oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Asıl biz özür dileriz biz değilde ben özür dileriz diyim olur öyle şeyler biz fazla sert karşıladık bu arada pp güzelmiş he(bu yorum bazı kişileri sinirlendirmiş özür dilerim o yüzden sildim)