Neler Yeni

Toplama PC performansı

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Hocam ben AMD'den illallah ettim kaç PC değiştirdim AMD donanımı olan sorun çıkardı şuan kullandığım laptop mesela ekran kartı da işlemcide AMD atıp paramparça etmemek içi zor duruyorum
kankam şu an amd daha az ısınıyot 7 nm teknolojisi ile mesela benim ekran kartı rx 5700 7nm ekran kartı ısınmıyor fazla eskiden amdde nm fazla olduğu için ısınıyordu simdi söz konusu bile degil

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
1660 super ya da 1660 ti alıp işlemcini ve anakartını yükeltip ramini de cl16 değerinde alsan daha iyi olur 1600 2060 superi taşırmı taşımaz mı bilmiyorum ama dediğim gibi yapsan daha iyi olur bence sistemi dengelemiş olursun
R5 1600 AF yani 12NM modelinin RTX 2060 SUPER'e kadar yolu var dostum. Tabii burda anakart , RAM değerlerini yüksek tutmak şart.

ernkrklc

80+
kankam şu an AMD daha az ısınıyot 7 nm teknolojisi ile mesela benim ekran kartı rx 5700 7nm ekran kartı ısınmıyor fazla eskiden amdde nm fazla olduğu için ısınıyordu simdi söz konusu bile degil
MSI denemek istiyorum bakalim o nasıl

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Hocam ben AMD'den illallah ettim kaç PC değiştirdim AMD donanımı olan sorun çıkardı şuan kullandığım laptop mesela ekran kartı da işlemcide AMD atıp paramparça etmemek içi zor duruyorum
Hayır olsun hocam ne sorun yaşadın. Ne bu sinir AMD'ye :D

Top Bottom