Bütçe odaklı almayı düşünüyor isen hazır sistem al çünkü daha uygun fiyatlı kampanyalı oluyorHazır kampanyalı youtuber sistemleri veya güzel kampanyalı hazır sistem mi almak mantıklı yoksa parça parça indirim takip ederek toplama bilgisayar mı ?
Bütçe odaklı almayı düşünüyor isen hazır sistem al çünkü daha uygun fiyatlı kampanyalı oluyor
Bütçe odaklı düşünüyorum ya hani diyorum acaba parçaların kampanya fiyatını bekleyerek acele etmeden yavaş yavaş alsam mantıklı olabilir mi dedim de o yüzden bi sizlere de sorayım dedimHazir
Yok.Bütçe odaklı düşünüyorum ya hani diyorum acaba parçaların kampanya fiyatını bekleyerek acele etmeden yavaş yavaş alsam mantıklı olabilir mi dedim de o yüzden bi sizlere de sorayım dedim
hocam ben hazır sistemlere karşıyım mesela (A) firmasından bir ekran kartı aldın ve beğenmedin daha sonra bu firma bu ekran kartını hazır sistemlerde kullanıyor yani senin hazır aldığın pc aslından iade gelen ürünlerin toplaması haberin olsun çok çok uygun fiyata gelirse tabii al ama , maks 2-3'bin indirim olur.Hazır kampanyalı youtuber sistemleri veya güzel kampanyalı hazır sistem mi almak mantıklı yoksa parça parça indirim takip ederek toplama bilgisayar mı ?
Bunun doğruluk payı ne kadardırhocam ben hazır sistemlere karşıyım mesela (A) firmasından bir ekran kartı aldın ve beğenmedin daha sonra bu firma bu ekran kartını hazır sistemlerde kullanıyor yani senin hazır aldığın pc aslından iade gelen ürünlerin toplaması haberin olsun çok çok uygun fiyata gelirse tabii al ama , maks 2-3'bin indirim olur.
Belki her sistemde olmaz ama çoğu böyle maalesef iade gelen ürünler ne oluyor sanıyorsunuzBunun doğruluk payı ne kadardır
parana göre 20-30-40 bandına hazır sistem daha avantajlı ama 50 binin üstünde ise tek tek toplamak daha avantajlı olabiliyorHazır kampanyalı youtuber sistemleri veya güzel kampanyalı hazır sistem mi almak mantıklı yoksa parça parça indirim takip ederek toplama bilgisayar mı ?