Neler Yeni

Toplama sistem mi hazır sistem mi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ferhat Bilgi
Hazır kampanyalı youtuber sistemleri veya güzel kampanyalı hazır sistem mi almak mantıklı yoksa parça parça indirim takip ederek toplama bilgisayar mı ?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,400
İsim
kadir
giriş/orta seviye hazır
üst seviye ise tek tek mantıklı olur.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim

BurakBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak
Hazır kampanyalı youtuber sistemleri veya güzel kampanyalı hazır sistem mi almak mantıklı yoksa parça parça indirim takip ederek toplama bilgisayar mı ?
Bütçe odaklı almayı düşünüyor isen hazır sistem al çünkü daha uygun fiyatlı kampanyalı oluyor

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ferhat Bilgi

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Yunus Kocabay
Bütçe odaklı düşünüyorum ya hani diyorum acaba parçaların kampanya fiyatını bekleyerek acele etmeden yavaş yavaş alsam mantıklı olabilir mi dedim de o yüzden bi sizlere de sorayım dedim
Yok.

Kyuma

80+ Bronze
hocam ben hazır sistemlere karşıyım mesela (A) firmasından bir ekran kartı aldın ve beğenmedin daha sonra bu firma bu ekran kartını hazır sistemlerde kullanıyor yani senin hazır aldığın pc aslından iade gelen ürünlerin toplaması haberin olsun çok çok uygun fiyata gelirse tabii al ama , maks 2-3'bin indirim olur.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ferhat Bilgi
hocam ben hazır sistemlere karşıyım mesela (A) firmasından bir ekran kartı aldın ve beğenmedin daha sonra bu firma bu ekran kartını hazır sistemlerde kullanıyor yani senin hazır aldığın pc aslından iade gelen ürünlerin toplaması haberin olsun çok çok uygun fiyata gelirse tabii al ama , maks 2-3'bin indirim olur.
Bunun doğruluk payı ne kadardır

Kyuma

80+ Bronze

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam genelde hazır sistemlerde bir parçayı düşük tutuyorlar(genelde psu). hazır sistem alıp ilerde eksik parçayı geliştirebilirsin

asko56

80+ Silver
parana göre 20-30-40 bandına hazır sistem daha avantajlı ama 50 binin üstünde ise tek tek toplamak daha avantajlı olabiliyor

Top Bottom