M mayonezz 80+ Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 2 24 Temmuz 2025 #1 normale o oyuna sahibim ama internet olmayan bir yere gidiceğimden korsan indiriceğim fitgirlden kuruyorum dosyaları bu bonuslar nasıl kuruluyor bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
normale o oyuna sahibim ama internet olmayan bir yere gidiceğimden korsan indiriceğim fitgirlden kuruyorum dosyaları bu bonuslar nasıl kuruluyor bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
DogancanYr 80+ Silver Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 2,973 Reaksiyon skoru 739 24 Temmuz 2025 #2 Bonus dosyalarını rardan çıkar ve setupun yanına koy. Ayrıca kurulumda seç. Karikatür, oyun müziği gibi şeyler oyunu etkilemiyor.
Bonus dosyalarını rardan çıkar ve setupun yanına koy. Ayrıca kurulumda seç. Karikatür, oyun müziği gibi şeyler oyunu etkilemiyor.
M mayonezz 80+ Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 2 24 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 yani kurduğum oyuna ekleyemiyorum setupu açınca ekliyorum değil mi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 24 Temmuz 2025 ve diğer bir soru bu setup dosyasının olduğu klasördeki fg dosyalarını silsem bir şey olur mu fazla yer kaplıyorlarda Son düzenleme: 24 Temmuz 2025
yani kurduğum oyuna ekleyemiyorum setupu açınca ekliyorum değil mi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 24 Temmuz 2025 ve diğer bir soru bu setup dosyasının olduğu klasördeki fg dosyalarını silsem bir şey olur mu fazla yer kaplıyorlarda