ayrıca ne yapınca neyi göze alacağıma siz karar veremezsiniz.
Ben karar veremem doğru ancak sonuçlar ve riskler hiçbir zaman değişmez. Sen bunu yaparak azar yemeyi riske aldın mı? Aldın. Olay bitmiştir.
cümle içinde yazdıklarıma da karışmaya başladınız.
Cümle içerisinde bana "Şahıs" kelimesinin anlamını sanki ben bilmiyormuşum gibi anlatmaya çalıştınız ve bende insan gibi cümlenizde yüz kere hitap kullanmamanız gerektiğini belirttim. Ha, hâlâ kullanacak mısın? O zaman susup "şahıs" kelimesinin anlamını yazmayacaktın. Kendinle çelişiyorsun.
ben size her yazdığım kelimede doğru ve saygılı bir üslup ile hitap ettim.
Bende size farklı bir tavır göstermedim.
sizin de pek hoş bir hitabınız yok
Hitabım gayet düzgün. Tartışma konularında hele alttan alttan laf atmaya çalıştığın bir konuda(buraya itiraz dahilince edemezsin) benden daha nasıl iyi bir üslup bekliyordun? Asker arkadaşım gibi mi konuşayım?
yaşımın sizden ufak olması benle istediğiniz gibi konuşabileceğinizi kesinlikle göstermez.
Öyle bir şey demedim yalnız. Eğer bu fikirde olsaydım bu tartışma küfürle biterdi. Bu cümleden bile ne kadar saçma ve benim düşünce tarzıma uymayan bir tarz olduğunu anlayabiliriz.
ayrıyeten öğrenmek ve öğretmek şahsen kötü eylemler değil.
Öğrenmek kötü değildir ancak karşındakini aşağılayarak öğretmek başka insan gibi güzel üslup ile öğretmek başka. Üslubunuzu gözden geçirir iseniz ne kadar berbat bir üslup olduğunu anlarsınız.
sizi bu raddeye getiren de öğretmeyi ve öğrenmeyi kötü eylemler sanmanız
Yukarıda cevabını verdim.