Neler Yeni

Torrent arka planda indirme hızı düşüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
Merhaba geçenlerde yeni sistem topladım ve pcye format attım.

Yeni sisteme gectikten sonra oyunlarda vs. indirme yaparken bilgisayarı 10dk boşta bırakınca indirme hızım 2mbps'den 80kbps'ye kadar düşüyor.

Ayriyetten torrent ile oyun vs. indirirken arka planda offline bir oyun oynuyorum, alt tab atıp % kaç yüklenmiş diye baktığımda neredeyse hiç indirmemiş ve indirme hızım düşmüş oluyor. Alt tab attıktan sonra torrent ekranına geldiğim için indirme hızım normale dönüyor.

Bu sorunun çözümü var mıdır ve neyden kaynaklanıyor?

Vakit ayırdığınız için teşekkürler

Satashke

80+ Bronze
Kullandığın torrent için yeterli veri gelmiyor olabilir. Sağlam yerlerden torrent indir. Seed oranı yüksek olsun. Kullandığın torrent programını komple sil Qbittorrent indir onun üzerinden indir torrentleri. Bir de modeme reset at. Hallolur büyük ihtimal.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sadece bende oluyor sanıyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığın torrent için yeterli veri gelmiyor olabilir. Sağlam yerlerden torrent indir. Seed oranı yüksek olsun. Kullandığın torrent programını komple sil Qbittorrent indir onun üzerinden indir torrentleri. Bir de modeme reset at. Hallolur büyük ihtimal.
saymadım ama 10 kez falan reset atmışımdır modeme. arka planda farklı oyuna geçiş yaptığımda ve pcyi 10 dakika boşta bıraktığımda indirme hızı 10kbps'ye düşüyor. torrent penceresine tekrar geldiğimde hız düzeliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetten yeni kaynaklar bul onların linkini seninkinin özellikler kısmına yapıştır hızlanır.
sorun torrentte değil. arka planda farklı oyuna geçiş yaptığımda ve pcyi 10 dakika boşta bıraktığımda indirme hızı 10kbps'ye düşüyor. torrent penceresine tekrar geldiğimde hız düzeliyor.

Satashke

80+ Bronze
saymadım ama 10 kez falan reset atmışımdır modeme. arka planda farklı oyuna geçiş yaptığımda ve pcyi 10 dakika boşta bıraktığımda indirme hızı 10kbps'ye düşüyor. torrent penceresine tekrar geldiğimde hız düzeliyor.
Utorrent falan kullanıyorsan kaldır Qbittorrent indir. Eğer qbittorrent indiriyorsan komple kaldır tekrar kur sitesinden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
Sadece bende oluyor sanıyordum.
valorantta oynayamıyorum oyun penceresine geldiğimde 1000pingim oluyor ama alt tab atıp masaüstüne geçtiğimde 40 pinge düşüyor. oyuna geçip yürüdüğümde tekrar 1000 ping :D

Utorrent falan kullanıyorsan kaldır Qbittorrent indir. Eğer qbittorrent indiriyorsan komple kaldır tekrar kur sitesinden.
bu surum steam ve epic games indirmelerinde de geçerli. lütfen torrent kaynaklı bakmayın

Windows veya bağdaştırıcı ayarı gibi bişeyi yok mudur bunun? Çok saçma bir durumun içerisindeyim. Çözüm bulamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
Yaşadığım sorunu ethernet kablosu alarak çözdüm. Daha önce usb adaptör kullanıyordum wifi bağlantısı için. Sorun sanırım adaptörden kaynaklıymış.

Teşekkürler.

Top Bottom