Çeşit çeşit virüsleri temizlemenin yolları da var.Sizce kaç kişi bu programları kullanmayı biliyor hem sadece browser eklentileri falan değil ki daha çeşit çeşit virüsler var
Çeşit çeşit virüsleri temizlemenin yolları da var.Sizce kaç kişi bu programları kullanmayı biliyor hem sadece browser eklentileri falan değil ki daha çeşit çeşit virüsler var
yahu tabii ki var ama kimisini temizlemek saatler sürebiliyor yani neden bu kadar taktınız acabaÇeşit çeşit virüsleri temizlemenin yolları da var.
Ana dilini düzgün kullanırsan ne demeye çalıştığını anlayacağım.yahu tabii ki var ama kimisini temizlemek saatler sürebiliyor yani neden bu kadar taktınız acaba
Bende aldığımda torrent e bakmayacağım.eskiden çok kullanıyordum ama şuan PC hiçbir oyun kaldırmadığı için kullanamıyorum ama yeni PC alınca torrente bakmıcam bile
Öncelikle benden büyük olduğunuzu tahmin ederek size abi diyorum. Bak telefondan yazıyorum ve gerçekten zor buradan yazmak. Az önce açtığım bir konu daha var 20 saattir onun için uyumuyorum böyle bir konu daha açayım dedim ama sen gerçekten işleri zorlaştırıyorsun "insanlık hali olabilir." demek yerine yarım saattir laf atıyorsun rahatsız oluyorum diyorum devam ediyorsun lütfen biraz geniş ol. Benim 1-2 hatamı kullanıp uzatıyorsun gerçekten sinir bozucu biri olduğunu düşünüyorum sana saygılı davranmak için çabalıyorum ama gerçekten bıktım az geniş olsanız ne olur yani.Ana dilini düzgün kullanırsan ne demeye çalıştığını anlayacağım.
yok 4kda sıkıntı yok ama 2kda virüs varmışPeki 4k videolar indirsek torrentten sıkıntı olur mu?