Neler Yeni

Torrent kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım

Siz olsanız hikayelileri torrentleyip sadece online oyunları ( Squad ve Chivalry 2 gibi ) orjinal al

• Metro Exodus'a 77 TL , Dying Light'a 29 TL gömer alırdım . Orjinal candır

Oylar: 20 54.1%
  • Hikayeli bir oyuna para vermem. Direkt torrentlerdim. O parayla online oyun veya skin alırdım.

Oylar: 17 45.9%

• Oy kullanan toplam üye
    37

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL

Satashke

80+ Bronze
Param var orjinal alıcak ama single oyunlara para vermek nedense koyuyor içimden gelmiyor.

Örneğin Metro Exodus Bundle 77 TL , Dying Light Definitive 29 TL ama veresim gelmiyor. Onun yerine R6 Siege'e skin veya bir tane online oyun alır ömürlük oynarım diyorum ama Metro Exodus ve Dying Lightı da merak ediyorum. Torrent gibi bir avantaj varken single bir oyun bana orjinal olunca ne sunabilir ki diyorum. Evet bu korsancılık .

Siz olsanız hikayelileri torrentleyip sadece online oyunları ( Squad ve Chivalry 2 gibi ) orjinal alır mıydınız ?
Hiç duyar vb. bir şey kasmaya gerek yok. Fazlaca param var yine de sadece çok çok sevdiklerimi orjinal alıyorum. 10 Yıldır torrent kullanan biriyim. Torrent al geç. Burdaki paranın değerini kavrayamamış site çocuklarını da dinleme

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
torrent kesinlikle
ben param olmasına rağmen sadece arkadaşlarımla oynamak istersem steamden alıyorum
çünkü o parayla başka şeyler yaparım oyun almaktansa

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
bende torrentcıyım ama yeni pc aldım ve güvenemiyorum uygun fiyatlı oyun buldugumda orjinal alıyorum

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
torrentciyim yıllardır. Sadece begendigim ve fiyatini hakeden oyunları satın alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Tüncer
Virüs olmayan,kurulumu kolay olan bir torrent sitesi varmı önerebilceginiz ben beceremiyorum torrent dosyası kurmayı

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
Virüs olmayan,kurulumu kolay olan bir torrent sitesi varmı önerebilceginiz ben beceremiyorum torrent dosyası kurmayı
torrent kurulan bir şey değil
torrent indirici kullanarak oyunun setup dosyalarını indiriyorsunuz sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.utorrent.com/intl/tr/
ben indirmek için bunu kullanıyorum

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
bana güvenilir siteler önerir misiniz (özelden)

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
singlenın orjinal kullanmanın bir mantığı yok. hadi multi olsa neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamunda.net burdan aklınıza gelebilecek bütün oyunları bulabilirsiniz

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Baran Çelik
Ben orijinal de almam torrent de indirmem. Cunku torrentten virüs bulasiyor o yuzden baska bir siteden indiririm 😀

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Param var orjinal alıcak ama single oyunlara para vermek nedense koyuyor içimden gelmiyor.

Örneğin Metro Exodus Bundle 77 TL , Dying Light Definitive 29 TL ama veresim gelmiyor. Onun yerine R6 Siege'e skin veya bir tane online oyun alır ömürlük oynarım diyorum ama Metro Exodus ve Dying Lightı da merak ediyorum. Torrent gibi bir avantaj varken single bir oyun bana orjinal olunca ne sunabilir ki diyorum. Evet bu korsancılık .

Siz olsanız hikayelileri torrentleyip sadece online oyunları ( Squad ve Chivalry 2 gibi ) orjinal alır mıydınız ?
Hangisini istiyorsan onu yap dostum. Benim oyunları Steam'dem almamın sebebi o oyunu oynamak değil, sahip olmak.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Peki torrent kullananlar özelden torrent sitesi verebilir mi ?

Top Bottom