Başkası adam öldürür keser orası beni ilgilendirmez ama siz fikir ve yazılım korsanligi yaptiginiz için hakkınızda şikayette bulunuyorum şuan ss leri de attim geçmiş olsunKomik elemansın bütün millet crack indirmiyor bi ben yapıyorum diye hapse gidicem öylemi ülkede adam öldürene bile af var
uyku vaktın gelmedimi senin. gidip yatsanaSeni ihbar etmek zorundayım
Korsan ürün kullanımı ve teşviki
SS de aldım hakkinda işlem baslaticaz
La senle ne konuscam bazı torrentlerde virüs yok diyon daha dünya dan haberin yok awk xDBuna bakılırsa forumda her korsan içerikli konu açan ceza alır. Hadi kardeşim başka kapıya.
Uğraşacak adam bulamadın 2 saattir zırladın he attığın 2 kaynaktan ikiside senin dediğinden alakasız şeyler o attığın site kitaplardaki yayınevlerinin korsan basımıyla alakalı diğeride şirketlerin Lisanssız program kullanmaları hakkındaBaşkası adam öldürür keser orası beni ilgilendirmez ama siz fikir ve yazılım korsanligi yaptiginiz için hakkınızda şikayette bulunuyorum şuan ss leri de attim geçmiş olsun
ohh ne güzel aferin atmadıysan adam değilsinBaşkası adam öldürür keser orası beni ilgilendirmez ama siz fikir ve yazılım korsanligi yaptiginiz için hakkınızda şikayette bulunuyorum şuan ss leri de attim geçmiş olsun
uyku vaktın gelmedimi senin. gidip yatsana
Ak arastirmjs bı de xD daha torenti bilmiyor s2k xDUğraşacak adam bulamadın 2 saattir zırladın he attığın 2 kaynaktan ikiside senin dediğinden alakasız şeyler o attığın site kitaplardaki yayınevlerinin korsan basımıyla alakalı diğeride şirketlerin Lisanssız program kullanmaları hakkında
hocam su gereksiz adamı takıyormusunuz hala bırakın kendi kendine konussunUğraşacak adam bulamadın 2 saattir zırladın he attığın 2 kaynaktan ikiside senin dediğinden alakasız şeyler o attığın site kitaplardaki yayınevlerinin korsan basımıyla alakalı diğeride şirketlerin Lisanssız program kullanmaları hakkında
O sadece korsan içerik yaymanın suçu.Seni ihbar etmek zorundayım
Korsan ürün kullanımı ve teşviki
SS de aldım hakkinda işlem baslaticaz
Adamligi sendenmmk ogrencez awk velediohh ne güzel aferin atmadıysan adam değilsin