Neler Yeni

Yardım Torrent Oyun İndiriyorum Yardım Edebilir Misiniz?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
1655370872967.png

Ben bunu indirdim böyle kaldı nasıl devam etmeliyim ne yapmam gerekiyor

Üstüne 2 kere tıklayınca
1655370914537.png

Böyle bir dosya açılıyor

Nasıl devam etmem gerek sonrasında bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
1655370990817.png

İSO yu açınca böyle bir dosya daha açılıyor setup a tıklayınca 124 GB yer istiyo ama ben torrent de 112 GB yükledim zaten ne yapmalıyım

Brandon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yaser İnan
Alıntıyı görüntüle

Üstüne 2 kere tıklayınca
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir dosya açılıyor

Alıntıyı görüntüle
İSO yu açınca böyle bir dosya daha açılıyor setup a tıklayınca 124 GB yer istiyo ama ben torrent de 112 GB yükledim zaten ne yapmalıyım
Tek çare FT ne torrenti

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Üstüne 2 kere tıklayınca
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir dosya açılıyor

Alıntıyı görüntüle
İsoyu rarla açın çıkartın sonra setup.exe dosyasını çalıştırın ve orada bir dosya seçmek isterse Setup-1.bin dosyasını seç ve istediğin yere kur

Atyxah

80+ Silver

mesut3467

80+ Bronze
parası olan var olmayan var parası yok diye oynamasın mı adam ?
Güzel kardeşim anlamadığınız şey oyun bir gereklilik değil. Ürün soyut olunca neden hırsızlık kategorisine sokmuyorsunuz anlamıyorum. Kişi ister yapar isterse yapmaz. Ama bunun desteğini istemesi aşırı komik. Parası olmayan oynamasın. Oynayacaksa bile destek istemesin. Marketlere çıktığında canın çerez çekti param yok diyip alabiliyor musun?

İndirene kızmıyorum destek verenlere sitemim. Hırsıza kızamazsın çünkü o anlamaz. Olay durumu normalleştirip destek vermeniz. Şu oyunu kaç ay bekledim. Epic indirimiyle 2 oyunu 60 tl civarına aldım.

Eclipse

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Üstüne 2 kere tıklayınca
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir dosya açılıyor

Alıntıyı görüntüle
Zaten indirmişsin oyunu şimdi de kurman lazım. Steam gibi bekliyorduysan torrentle korsan oyun indirmeyi yanlış beklentiye kapılmışsın. Dikkat et virüs de yeme.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Korsana destek,emek hırsızlığına destek demektir. Site kuralı olsun olmasın bu etik bir davranış değil.
Electronic Arts ve Activision gibi firmalara 1000tl para vererek oyun mu alınır bu devirde? Mecbur parası olan var olmayan var

Atyxah

80+ Silver
Güzel kardeşim anlamadığınız şey oyun bir gereklilik değil. Ürün soyut olunca neden hırsızlık kategorisine sokmuyorsunuz anlamıyorum. Kişi ister yapar isterse yapmaz. Ama bunun desteğini istemesi aşırı komik. Parası olmayan oynamasın. Oynayacaksa bile destek istemesin. Marketlere çıktığında canın çerez çekti param yok diyip alabiliyor musun?

İndirene kızmıyorum destek verenlere sitemim. Hırsıza kızamazsın çünkü o anlamaz. Olay durumu normalleştirip destek veremeniz. Şu oyunu kaç ay bekledim. Epic indirimiyle 2 oyunu 60 TL civarına aldım.
markette bir ürün satılırken o ürünü biri almazsa başkası alacak değil mi yani her türlü o üründen kar edilecek

ama oyunda öyle bir şey yok adam morsan indiriyor neden çünkü parası yok o adam korsan oynamazsa o ürünü zaten almayacak ki yani oyun geliştiricisine ne yararı var ne zararı kendi kendine birşeyler yapıyor sadece

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Korsana destek,emek hırsızlığına destek demektir. Site kuralı olsun olmasın bu etik bir davranış değil.
Bro korsanı desteklemiyosan Steam den ekle beni bi RDR yolla oynayalım orijinalini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sorunu çözdüm yardım eden herkese teşekkürler mecbur setup yapmamız gerekiyormuş

mesut3467

80+ Bronze
Haklısınız yöneticilerden ses çıkmadığına göre bana hak düşmüyor. Keyfinize bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,647
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom