Neler Yeni

Torrent oyun indirme

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Ya geç onları nasıl olabilir öle bişi o zaman oyunu yapanlar oyunu fazla sorunlu çikarmistir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben gercekten neden pisman olacagimi merak ediyorum çunku sistamatik bi sorunu dogru torrent kullanirsan cikartmaz
Sen sıkıntılısın gerçekten, tatlı dil ile yükleme diyoruz hâlâ ille de yükleyeceğim diyorsun. Aklın ermiyor muhtemelen, bilmiyorsun emek nedir.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Sen sıkıntılısın gerçekten, tatlı dil ile yükleme diyoruz hâlâ ille de yükleyeceğim diyorsun. Aklın ermiyor muhtemelen, bilmiyorsun emek nedir.
Boşver hocam yüklesin vebali sonuçta onun üstünde

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Furkan Daşcı
Steamde yaklasik 50 tane oyun var ve biçogu 3a oyun ayni zamanda beles oyunlarla beraber epicte 100u askin oyun var sadece fiyatiboyuna gore cok ust olan bazinoyunlari torrent indirdim bilmeden kizmana gerek yok onu da en yakin zamanda kutuphaneme eklicem zaten sadece oyunu daha erken oynamak icin torrent ya da diger korsan sitelerden indiriyorum zaten bunu 10 yil sonra indirsemde oyunun hakkini yapimvinin emegini vermis oluyorum

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Steamde yaklasik 50 tane oyun var ve biçogu 3a oyun ayni zamanda beles oyunlarla beraber epicte 100u askin oyun var sadece fiyatiboyuna gore cok ust olan bazinoyunlari torrent indirdim bilmeden kizmana gerek yok onu da en yakin zamanda kutuphaneme eklicem zaten sadece oyunu daha erken oynamak icin torrent ya da diger korsan sitelerden indiriyorum zaten bunu 10 yil sonra indirsemde oyunun hakkini yapimvinin emegini vermis oluyorum
1 Yanlış 1000 doğruyu götürebilir.

Top Bottom