Neler Yeni

Yardım Torrent oyun indirmeyle ilgili bir kaç sorum var

XxxPol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can Pol
Merhaba arkadaşlar , torrent oyun indirmenin zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz, mesela kötü bir bilgisayardan torrent oyunu indirip sonra flash ile başka bir bilgisayara kurulum yapsak herhangi bir virüs gelmiş olur mu?

Bir de gerçekten güvenilir torrent sitesi var mıdır?

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Korsana yardım yok

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba arkadaşlar , torrent oyun indirmenin zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz, mesela kötü bir bilgisayardan torrent oyunu indirip sonra flash ile başka bir bilgisayara kurulum yapsak herhangi bir virüs gelmiş olur mu?

Bir de gerçekten güvenilir torrent sitesi var mıdır?
gelir tabi knk bu arada bence güvenilir torrent sitesi yok kimse babasının hayrına iş yapmaz

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Ee o zaman 3-4 k ver de oyun alayım, nasıl oynayacağız uçmuş gitmiş fiyatlar, var mı bildiğin bir yöntem?
kardeşim oyun yapımcıları ne yiyecekler adamlarında para kazanması lazım ve fiyatlar ps ve xbox taki gibi 500tl değil en pahalı oyun 300tl ben o kadar para veremem diyorsan game pass yada ea play alabilirsin

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
En fazla rehavet gören oyunların 10 saatle sınırlanıdırılmasına ne demeli? Mesela FİFA 21 oynayacağım ama 10 saat sınırı var
Arkadaşım ben sana bir sürü yol söylerim ama sende bahane çok. Ben sana ne desem sen bir şey bulursun. O yüzden indirebilirsin, kul hakkına giriyorsun.

XxxPol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can Pol
Arkadaşım ben sana bir sürü yol söylerim ama sende bahane çok. Ben sana ne desem sen bir şey bulursun. O yüzden indirebilirsin, kul hakkına giriyorsun.
Arkadaşım sen bana FİFA 21 , nba2k21 i sınırsız oynayacağım uygun yolu göster, ayda 30 tly se bir şey değilmiş

Top Bottom