Neler Yeni

torrentin indirme hızı neden yavaş?

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
Ekran Görüntüsü (2).png

merhaba arkadaşlar bi oyun deneyeyim diyorum torrentten indirip sadece oyunda değil herşeyde bu şekil ama bi bakıyorum saniyede 7/5/6mbs küsürlerde indiriyor resimde olduğu gibi mesela originde bf 5 indirmem 10 dk sürüyor ki oyun 90 gb küsür ama bu 70 küsürlük oyunu kurmam 1 satten fazla vaktimi alıyor neden böyle bu bilgisi olan varmı veya daha hızlı indirme platformu varmıdır torrentlerde steamda aynı şekil bu arada sadece epik ve origin hızlı indiriyor oyunları neden aklım almıyor. spedtest hızlarıda bu şekilde.
Ekran Görüntüsü (1).png

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bizim tüklerin max saygısı işte çakma korsan ne varsa bizim ülkede
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen öyle
K-O-R-S-A-N D-E-S-T-E-Ğ-İ-M-İ-Z Y-O-K
arkadaşlar farkındaysanız oyunu denemek istiyorum dedim bi oyunu denemek için satın almak bu ekonomide pekde mümkün değil bunu sizde biliyorsunuz biraz empati yapmanızı rica ediyorum ayrıca konu oyun vs değil...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Torrent'ten ancak yavaş indirebilirsiniz. Hızlı versiyonu yok.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
arkadaşlar farkındaysanız oyunu denemek istiyorum dedim bi oyunu denemek için satın almak bu ekonomide pekde mümkün değil bunu sizde biliyorsunuz biraz empati yapmanızı rica ediyorum ayrıca konu oyun vs değil...
Sevmezsen iade edersin?

şahin doğan

80+ Platinum
korsana destek yok diyenlerin %90 ı babasının parası ile oyun alıyor :d
soruna gelecek olursak serverları yeteri kadar kaliteli olmadığından fazla veri aktaramıyordur bu sebeple yavaş indirmesi normal

FareV

80+ Bronze
Kankam sen sal bunlaro kafaya takma allah aşkına bunlar sadece klavyede saygın kişiler gurur yaparlar
Sorunuda şöyle çözebilirsin indirdiğin dosyaya tracker ip lerini yazarak çözebilirsin diye düşünüyorum

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,705
İsim
misfit
Torrent genel olarak yavaş. Bende max 3mb görüyorum indirme yaparken.
Ayrıca üstteki bazı arkadaşlar konuyu gözleriyle okumuyor sanırım. Konu ne indirdiği değil, konu gb'lık internete rağmen torrent'in neden yavaş olduğu. Neden korsan oynadığını yargılamak size mi düşüyor? Sorusunun cevabını biliyorsan yazarsın bilmiyorsan yazmazsın.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
korsana destek yok diyenlerin %90 ı babasının parası ile oyun alıyor :d
soruna gelecek olursak serverları yeteri kadar kaliteli olmadığından fazla veri aktaramıyordur bu sebeple yavaş indirmesi normal
tam aradığım yorum...

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İzliyicilerin de sorun olabilir, torrent'e yeni izleyici ekleyip dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,574
Üyeler