Neler Yeni

Yardım Toshiba 50UA2063DT Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mustafa Ekizler
Instagram
ekzlr.m
Discord
Mustafa Ekizler #0042
Akıllı işte daha ne olsun? Bildiğimiz Mi Box'unki gibi Android kullanıcı arayüzü karşılıyor, Netflix Spotify Twitch YouTube... Ek uygulama yüklenebiliyor. Dolphin browser'la internette bile geziliyor, hatta Chrome apk yükleyenler var. IPTV işlerine girenler var. İmkan çok yani. LG ile karşılaştırılmaz tabii ama 50 inç 4K LG'lerin fiyatına bakmak lazım :D
Orası öyle ama kullanımı çok bayıyor eğer paran varsa LG, yoksa akıllı olmayan TV alıp Mi Box Takmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası Mi Box bunun gibi akıllı televizyonlardan daha hızlı ve imkanı daha çok fiyat konusunda edinilen tasarruf da cabası

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Genel isim olarak Smart Tv diye geçmiyor mu hocam hepsi? İşletim sistemi vb değişebiliyor sadece.
Android tv'lerin anakartı farklı hocam sadece işletim sistemi değil değişen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orası öyle ama kullanımı çok bayıyor eğer paran varsa LG, yoksa akıllı olmayan TV alıp Mi Box Takmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası Mi Box bunun gibi akıllı televizyonlardan daha hızlı ve imkanı daha çok fiyat konusunda edinilen tasarruf da cabası
Öneri link olarak lütfen hocam.

Rica ederim, ek bir sorun olursa sorabilirsin.
Tamamdır hocam sağolun.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
O tür bir sorun yaşamıyorum aylardır kullanan biri olarak. İlerde bayma dediğiniz durum yaşanabilir belki güncellemelerle beraber. Şu anlık iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mustafa Ekizler
Instagram
ekzlr.m
Discord
Mustafa Ekizler #0042
Android tv'lerin anakartı farklı hocam sadece işletim sistemi değil değişen.

Öneri link olarak lütfen hocam.

Tamamdır hocam sağolun.
Bu TV benim kullandığım TV üstüne Mi Box Takılı PC gibi kullanabiliyorum neredeyse

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,367
Üyeler
165,346
Son üye
eternal__
Top Bottom