Kontfire
80+ Silver
Genel isim olarak Smart Tv diye geçmiyor mu hocam hepsi? İşletim sistemi vb değişebiliyor sadece.Sizin ki smart tv hocam bu android tv.
Genel isim olarak Smart Tv diye geçmiyor mu hocam hepsi? İşletim sistemi vb değişebiliyor sadece.Sizin ki smart tv hocam bu android tv.
Orası öyle ama kullanımı çok bayıyor eğer paran varsa LG, yoksa akıllı olmayan TV alıp Mi Box Takmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası Mi Box bunun gibi akıllı televizyonlardan daha hızlı ve imkanı daha çok fiyat konusunda edinilen tasarruf da cabasıAkıllı işte daha ne olsun? Bildiğimiz Mi Box'unki gibi Android kullanıcı arayüzü karşılıyor, Netflix Spotify Twitch YouTube... Ek uygulama yüklenebiliyor. Dolphin browser'la internette bile geziliyor, hatta Chrome apk yükleyenler var. IPTV işlerine girenler var. İmkan çok yani. LG ile karşılaştırılmaz tabii ama 50 inç 4K LG'lerin fiyatına bakmak lazım
Rica ederim, ek bir sorun olursa sorabilirsin.Sizin ki smart tv hocam bu android tv.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam bugün biraz daha araştırıp alacağım muhtemelen.
Android tv'lerin anakartı farklı hocam sadece işletim sistemi değil değişen.Genel isim olarak Smart Tv diye geçmiyor mu hocam hepsi? İşletim sistemi vb değişebiliyor sadece.
Öneri link olarak lütfen hocam.Orası öyle ama kullanımı çok bayıyor eğer paran varsa LG, yoksa akıllı olmayan TV alıp Mi Box Takmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası Mi Box bunun gibi akıllı televizyonlardan daha hızlı ve imkanı daha çok fiyat konusunda edinilen tasarruf da cabası
Tamamdır hocam sağolun.Rica ederim, ek bir sorun olursa sorabilirsin.
O tür bir sorun yaşamıyorum aylardır kullanan biri olarak. İlerde bayma dediğiniz durum yaşanabilir belki güncellemelerle beraber. Şu anlık iyi.Orası öyle ama kullanımı çok bayıyor eğer paran varsa LG, yoksa akıllı olmayan TV alıp Mi Box Takmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası Mi Box bunun gibi akıllı televizyonlardan daha hızlı ve imkanı daha çok fiyat konusunda edinilen tasarruf da cabası
Android tv'lerin anakartı farklı hocam sadece işletim sistemi değil değişen.
Öneri link olarak lütfen hocam.
Tamamdır hocam sağolun.