Neler Yeni

Yardım Toshiba 50UA2063DT Alınır mı ?

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
A101'de 6000TL düşmüş sizce bu tv alınır mı ?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
Uhd4k ise alınabilir kuzenime 5.7 e 50 inç vestel aldırdım fiyatı iyi yani.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kullanıcısı olarak öneririm, 6 bin TL'ye 50 inç 4K Android TV bu zamanda fırsat.

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
Vestel50u 9600 büyük ihtimal suanki fiyatı 6.5k.

• Beğen

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıcısı olarak öneririm, 6 bin TL'ye 50 inç 4K Android TV bu zamanda fırsat.
Evet hocam fiyat çok cazip ve bilindik bir marka sonuçta kanal geçişleri vs ne durumda hocam tv bayıyor mu kullanırken ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Evet hocam fiyat çok cazip ve bilindik bir marka sonuçta kanal geçişleri vs ne durumda hocam tv bayıyor mu kullanırken ?
Kanal geçişleri öyle aşırı hızlı değil ama bayacak kadar uzun da değil.
Genel kullanım, Netflix-YouTube vs. sorunsuz.
Başka bir forumda kısa değerlendirme yazmıştım bulabilirsem atayım buraya.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mustafa Ekizler
Instagram
ekzlr.m
Discord
Mustafa Ekizler #0042
Güzel indirim yapılmış ama android sayılmaz görüntü ve ses güzel ama akıllı olan tarafı pek de akıllı değil :D televizyonda LG' den yukarısını tanımam.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Güzel indirim yapılmış ama android sayılmaz görüntü ve ses güzel ama akıllı olan tarafı pek de akıllı değil :D televizyonda LG' den yukarısını tanımam.
Akıllı işte daha ne olsun? Bildiğimiz Mi Box'unki gibi Android kullanıcı arayüzü karşılıyor, Netflix Spotify Twitch YouTube... Ek uygulama yüklenebiliyor. Dolphin browser'la internette bile geziliyor, hatta Chrome apk yükleyenler var. IPTV işlerine girenler var. İmkan çok yani. LG ile karşılaştırılmaz tabii ama 50 inç 4K LG'lerin fiyatına bakmak lazım :D

• Beğen

Kontfire

80+ Silver
İşletim sistemi Android ise alınır. İşletim sistemi Android olmayan akıllı Toshiba'lar var birde onlardan kesinlikle uzak durulmalı. Bizde var ızdırap çekiyoruz.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Bütçe meselesi hocam.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kanal geçişleri öyle aşırı hızlı değil ama bayacak kadar uzun da değil.
Genel kullanım, Netflix-YouTube vs. sorunsuz.
Başka bir forumda kısa değerlendirme yazmıştım bulabilirsem atayım buraya.
İlk izlenimlerim gayet olumlu. Bir Samsung veya Sony olamaz belki ama görüntüsü eski LG TV'mizden sonra çok iyi geldi gözümüze. MB170 anakartlı Android bir televizyon. Bizdekinde 4K 60hz VA panel mevcut. Takılma, donma, gölgelenme gibi sorunlar görmedim.

Güncelleme alıyor, kurulumdan sonra gelen güncellemeyi yaptım direkt. Görüntü modunu “canlı”ya alınca istediğim parlaklıkta ve net bir izleme deneyimi sundu. Arayüzü hoşuma gitti. Netflix, Youtube vs. sorunsuz. Tarayıcıya ihtiyaç duymadım henüz ama tarayıcı olarak mağazada Puffin Browser bulunuyor. Chrome isteyenler için de @fikoloji hocamın rehber videosundan faydalanarak apk olarak yüklenebiliyor.

Kanal taşıma ve yer değiştirme çok pratik. Kolayca istediğim sıralamayı yapabildim.

Almayı düşünenlere faydalı olmasını umuyorum, ek sorusu olan olursa bilgim yettiğince cevaplayabilirim.

(Fotoğraflar telefon kamerasıyla çekildi.)

1652700148990.png

1652700184568.png

• Muhteşem

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
İşletim sistemi Android ise alınır. İşletim sistemi Android olmayan akıllı Toshiba'lar var birde onlardan kesinlikle uzak durulmalı. Bizde var ızdırap çekiyoruz.
Sizin ki smart tv hocam bu android tv.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk izlenimlerim gayet olumlu. Bir Samsung veya Sony olamaz belki ama görüntüsü eski LG TV'mizden sonra çok iyi geldi gözümüze. MB170 anakartlı Android bir televizyon. Bizdekinde 4K 60hz VA panel mevcut. Takılma, donma, gölgelenme gibi sorunlar görmedim.

Güncelleme alıyor, kurulumdan sonra gelen güncellemeyi yaptım direkt. Görüntü modunu “canlı”ya alınca istediğim parlaklıkta ve net bir izleme deneyimi sundu. Arayüzü hoşuma gitti. Netflix, Youtube vs. sorunsuz. Tarayıcıya ihtiyaç duymadım henüz ama tarayıcı olarak mağazada Puffin Browser bulunuyor. Chrome isteyenler için de @fikoloji hocamın rehber videosundan faydalanarak apk olarak yüklenebiliyor.

Kanal taşıma ve yer değiştirme çok pratik. Kolayca istediğim sıralamayı yapabildim.

Almayı düşünenlere faydalı olmasını umuyorum, ek sorusu olan olursa bilgim yettiğince cevaplayabilirim.

(Fotoğraflar telefon kamerasıyla çekildi.)

Teşekkürler hocam bugün biraz daha araştırıp alacağım muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,367
Üyeler
165,346
Son üye
eternal__
Top Bottom