Evet hocam fiyat çok cazip ve bilindik bir marka sonuçta kanal geçişleri vs ne durumda hocam tv bayıyor mu kullanırken ?Kullanıcısı olarak öneririm, 6 bin TL'ye 50 inç 4K Android TV bu zamanda fırsat.
Kanal geçişleri öyle aşırı hızlı değil ama bayacak kadar uzun da değil.Evet hocam fiyat çok cazip ve bilindik bir marka sonuçta kanal geçişleri vs ne durumda hocam tv bayıyor mu kullanırken ?
Akıllı işte daha ne olsun? Bildiğimiz Mi Box'unki gibi Android kullanıcı arayüzü karşılıyor, Netflix Spotify Twitch YouTube... Ek uygulama yüklenebiliyor. Dolphin browser'la internette bile geziliyor, hatta Chrome apk yükleyenler var. IPTV işlerine girenler var. İmkan çok yani. LG ile karşılaştırılmaz tabii ama 50 inç 4K LG'lerin fiyatına bakmak lazımGüzel indirim yapılmış ama android sayılmaz görüntü ve ses güzel ama akıllı olan tarafı pek de akıllı değil televizyonda LG' den yukarısını tanımam.
İlk izlenimlerim gayet olumlu. Bir Samsung veya Sony olamaz belki ama görüntüsü eski LG TV'mizden sonra çok iyi geldi gözümüze. MB170 anakartlı Android bir televizyon. Bizdekinde 4K 60hz VA panel mevcut. Takılma, donma, gölgelenme gibi sorunlar görmedim.Kanal geçişleri öyle aşırı hızlı değil ama bayacak kadar uzun da değil.
Genel kullanım, Netflix-YouTube vs. sorunsuz.
Başka bir forumda kısa değerlendirme yazmıştım bulabilirsem atayım buraya.
Sizin ki smart tv hocam bu android tv.İşletim sistemi Android ise alınır. İşletim sistemi Android olmayan akıllı Toshiba'lar var birde onlardan kesinlikle uzak durulmalı. Bizde var ızdırap çekiyoruz.
Teşekkürler hocam bugün biraz daha araştırıp alacağım muhtemelen.İlk izlenimlerim gayet olumlu. Bir Samsung veya Sony olamaz belki ama görüntüsü eski LG TV'mizden sonra çok iyi geldi gözümüze. MB170 anakartlı Android bir televizyon. Bizdekinde 4K 60hz VA panel mevcut. Takılma, donma, gölgelenme gibi sorunlar görmedim.
Güncelleme alıyor, kurulumdan sonra gelen güncellemeyi yaptım direkt. Görüntü modunu “canlı”ya alınca istediğim parlaklıkta ve net bir izleme deneyimi sundu. Arayüzü hoşuma gitti. Netflix, Youtube vs. sorunsuz. Tarayıcıya ihtiyaç duymadım henüz ama tarayıcı olarak mağazada Puffin Browser bulunuyor. Chrome isteyenler için de @fikoloji hocamın rehber videosundan faydalanarak apk olarak yüklenebiliyor.
Kanal taşıma ve yer değiştirme çok pratik. Kolayca istediğim sıralamayı yapabildim.
Almayı düşünenlere faydalı olmasını umuyorum, ek sorusu olan olursa bilgim yettiğince cevaplayabilirim.
(Fotoğraflar telefon kamerasıyla çekildi.)