Neler Yeni

TOSHIBA HDD P300 2TB üründe sorun yaşıyorum

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Toshiba pc p300 kullanıyorum 1 tb. Çok yüksek boyutlu oyunlar harici memnunum. Örnek vermek gerekirse Gta 5 ana ekran süresi 40-50 saniye , esc ye bastığınızda donmalar mevcut anlık olarak vb. Valorantta hiçbir problem yok, Apex de de problem yok. HDD istiyorsan biraz yavaşlığına katlanmalısın.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
256MB Önbellek zorunlu değilsiniz.

Hız istiyorsanız SSD şart.
Dediğiniz üründe sorun yaşayanlar vardı. Ürün 10 TB yazdıktan sonra fişi çekmeye yavaş yavaş başlıyor. Yabancı birkaç forumda adamın HDD'si 100 MB/s okumayı geçmiyordu. Ben de yaşadım. Ürünümün okuması 60 MB/s geçmiyordu. Kendiliğinden bir süre sonra düzeldi fakat bu ürün sessiz filan değil. Çoğu zaman bende ta ta ta diye enteresan sesler geliyor. P300 biraz sesli olsa bile kasa sesi bastırır.

Normalde ben de 256 MB önermek isterdim fakat Seagate'nin bu ürünün fazla ucuz olması birçok şeyden ödün vermesidir.

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
P300 iyidir.

Seagate'in 2TB'si 256MB olsa bile SMR kayıt kullandığı için işe yaramaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

WD'nin 2TB modelleri pek iyi değil.

Yüksek bütçeniz yoksa 2TB olarak P300 en mantıklısıdır.

TOSHIBA P300 2TB sitesinde SMR olarak yazmışlar

256MB Önbellek zorunlu değilsiniz.

Hız istiyorsanız SSD şart.
Dediğiniz üründe sorun yaşayanlar vardı. Ürün 10 TB yazdıktan sonra fişi çekmeye yavaş yavaş başlıyor. Yabancı birkaç forumda adamın HDD'si 100 MB/s okumayı geçmiyordu. Ben de yaşadım. Ürünümün okuması 60 MB/s geçmiyordu. Kendiliğinden bir süre sonra düzeldi fakat bu ürün sessiz filan değil. Çoğu zaman bende ta ta ta diye enteresan sesler geliyor. P300 biraz sesli olsa bile kasa sesi bastırır.

Normalde ben de 256 MB önermek isterdim fakat Seagate'nin bu ürünün fazla ucuz olması birçok şeyden ödün vermesidir.
Crucial p5 m2 ssd 500 gb var zaten bende depolama yeri olmadığı için hdd almayı düşünüyorum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

TOSHIBA P300 2TB sitesinde SMR olarak yazmışlar

Crucial p5 m2 ssd 500 gb var zaten bende depolama yeri olmadığı için hdd almayı düşünüyorum
Altını çizdiğim ürün CMR'dir her yönünden CMR:
altı.JPG

Biz de zaten altını çizdiğimizi önerdik.

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

BuraKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak Kaya
1 tb lık barracuda hdd im var berbat m2 ssd aldım allahtanda kurtuldum eski pcler bile pc im yanında fişek kalıyoldu

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
N300 SMR olmayan bir üründür. NAS HDD'ler server ve güvenlik kameraları sistemlerinde kullanılır. Oyunlar için kullanılmaz.

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
N300 SMR olmayan bir üründür. NAS HDD'ler server ve güvenlik kameraları sistemlerinde kullanılır. Oyunlar için kullanılmaz.
Grafik Tasarımcıyım, sürekli oyun oynamıyorum arada sırada oynuyorum. yedekde bir sürü dosyam 1-2 tb arasında. Bu ürün bana gitmezmi?

4tb boyutu ve özelliklerine göre fiyatı alınabilir seviyede x300 6tb lığı var o pahalı duruyor. o yüzden n300 e yöneldim 4tb.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alabilirsiniz fakat RUST gibi uzun yüklemeli oyunlar yükleyip girerseniz eziyete dönüşür. Ürün genel olarak oyun oynamak için değil. Bunu belirteyim.

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Grafik Tasarımcıyım, sürekli oyun oynamıyorum arada sırada oynuyorum. yedekde bir sürü dosyam 1-2 tb arasında. Bu ürün bana gitmezmi?
NAS diski günlük/genel kullanıcıya önermiyorum. Güvenlik ve sunucular üretilmiştir.

Silenger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
omer hakan
Seagate barracuda 3.5inc 4tb olani alicaktim ama smr ile kayit yapiyor galiba.ek olarak onbellek hizi 256mb simdi bunu almaktan vaz mi geceyim f/p olarak ne onerirsiniz

Top Bottom