Sınav sonrası ilk seriden girip Valhalla'dan çıkma gibi bir planım var. Dizdim şimdiden. Assassin's Creed'lerin hepsi oldukça güzel oyunlardır. 5 senedir iç içeyim zaten seriyle. Severim. Bayacağını düşünmüyorum. Mekanikler benzer olsa da hepsinin ayrı bir hikayesi var. Black Flag'de o deniz görevlerini hızlıca geçtiğin müddetçe sıkılmazsın. İlk oynayışım olmayacak zaten seriyi. Odyssey'e de 2. başlayışı yapacağım. DLC'leri de çektim. Cyberpunk 2077 apayrı zaten. Ondan da ümitliyim, boşa çıkmaz umarım. RDR 2 yeni bitti sayılır.
Yani kendimi bildim bileli bir oyun için bitmedim yanmadım. Benim de AC yi iki den 4 e yanına syndicate oradan son olarak odyssey valhalla planım vardı. Başkaları ile konuştum. (gizemss ile falan konuştum) eski oyunlar sarmaz dedi odyssey alan biri için. Benim sepette de odyssey var. Aldığım AC leri iade ettim bir kısmını. Şimdi revelations ile brotherhood var. (II zaten vardı ama oynamadım hiç kütüphanede bedava almıştım) III gold ile gelecek. Revelations ile brotherhood u iade etmeyi düşünüyorum ben de.
Çünkü ben kendimi bildim bileli oyun hastası olmadım. Manyağı olmadım diyeyim. 2 den valhalla ya beni aşar herhalde. Belki 1 1.5 yıla yayarsam olur.
Cyberpunk 2077 i de iade edip etmeme arasında kaldım. Fikri sevdim, dünyası güzel hep öyle bir atmosferi hayal etmiştim. Amma CD project sıvadı. Son durumuna dair bilgi yok. Forumlara falan baktım. Buglar ne düzeyde, npc yapay zekaları nasıl, boss yapay zekası nasıl, hikaye yarım yamalak mı, mantık öldü mü? RPG tarafı bitik mi?
Valhalla da aynı şekil. Alıp almama konusunda kararsızım. Yorumlar şöyle :
Odyssey e benziyor. Dövüş savaş ekanikleri daha da geliştirilmiş. Yapay zekası bitik. Hikaye sadece bir süs. Çoğu zaman sırf adam kesmek için adam kesiliyor.