Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥TOSLA KARTININ SON 2 HANESİ KADAR HEDİYE TOSLA PARA 🔥

JustEkmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Velihan Kaş
baska bir önödemeli karta yüklerseniz olmuyor diyor müşteri hizmetleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

müşteri hizmetleri 10.000 kişi içindeyseniz ve başka bir ön ödemeli karta yükleme yapmadıysanız yataacktır paranız dedi. nays da olmuyormuş

Alıntıyı görüntüle
Tosla bazen bana özel kampanyalar çıkarıyor 200 tl harcamanıza 20tl tosbach tarzı ben bunları yaparken para atıp geri parayo tolslaya aktarıyorum ve harcama olarak gösteriyor muhtemeln bunda da aynısı olucak ama bilemem tabii ki net bir şey söyleyemiyorum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tosla bazen bana özel kampanyalar çıkarıyor 200 TL harcamanıza 20tl tosbach tarzı ben bunları yaparken para atıp geri parayo tolslaya aktarıyorum ve harcama olarak gösteriyor muhtemeln bunda da aynısı olucak ama bilemem tabii ki net bir şey söyleyemiyorum
Para atıp geri toslaya aktarıyorum derken hocam? Anlayamadım

HDogus

80+ Bronze
Ulan bunlarda sürekli aynı kampanyayı yapıyor sonu küçük sayı olan bizim gibilerin bir işine yaramıyor biraz değişse bari :ROFLMAO:

JustEkmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Velihan Kaş
Para atıp geri toslaya aktarıyorum derken hocam? Anlayamadım
Pardon Pardon kafa kalmadı ders çalışmaktan tosladan nays a para çekilmiyor zaten 2-3 aydır tosladan paparaya çekilebiliyor ben o şekilde yapıyordum

Ulan bunlarda sürekli aynı kampanyayı yapıyor sonu küçük sayı olan bizim gibilerin bir işine yaramıyor biraz değişse barimuhtemelen şimdi olma

Ulan bunlarda sürekli aynı kampanyayı yapıyor sonu küçük sayı olan bizim gibilerin bir işine yaramıyor biraz değişse bari :ROFLMAO:
Sanal kartını kaldır ve yeniden sanal kart oluştur muhtemelen bu kampanyada işine yaramaz ama sonrası için işine yarar
(not:Koşullarına bakmadım fisiki kartta geçerliyse sadece bilmiyorum)

yaman..k

80+ Silver
bugün 200 lira harcadım 10.000 içine girermiyim

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
muhammed samet
EN AZ 200 LİRA VE ÜZERİ HARCAMA YAPMANIZ GEREKİYOR , KARTINIZIN SON 2 HANESİ KADAR 6 EKİMDE GERİ PARA YATIYOR.

KAMPANYA LİNKİ
_SON 2 GÜN_
hihihii benimki 90

Gelsin beleş 98 teleeee 😎👍🏿 (Papara'dan tosla'ya atıp geri çektim, öncekinde de böyle yaptığımda yemişti
en🌙 i tosla.)

Edit: TOSLA KARTIMIN SON 2 HANESİNİ İndirim 🔥TOSLA KARTININ SON 2 HANESİ KADAR HEDİYE TOSLA PARA 🔥 İSİMLİ KONUYA HERKESE AÇIK BİR ŞEKİLDE 28/09/23 SAAT 20:22 TARİHİNDE YAYINLIYORUM, EĞER BAŞIMA BİRŞEY GELİRSE DONANIMARŞİVİ FORUM SORUMLUDUR! 😡😡 ÖNE ÇIKSIN DİYE RANDOM: AUZKJ...
ahahah hiç güleceğim yoktu deneyecem

yaman..k

80+ Silver
hihihii benimki 90

knk büyük ihtimal 10.000 kişi içine giremessin bende bugün yaptım bende giremeyecem büyük ihtimal

A_TURAN_A

80+ Bronze
hihihii benimki 90

denemeyin onu yazdım ya gelmiyor .

knk büyük ihtimal 10.000 kişi içine giremessin bende bugün yaptım bende giremeyecem büyük ihtimal
hmmşimdi atm ye gitmeye ye de üşendim neyse boşverdim
girebilirsiniz ayın 26 sın da başladı zaten çoğu kişini haberi yok ben de bu gün yaptım , geçen yılda son gün yapmıştım gelmişti

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
muhammed samet

girebilirsiniz ayın 26 sında başladı zaten çoğu kişiin haberi yok be nde bu gün yaptım , geçen yılda son gün yapmıştım gelmişti
sende adam eleme peşindesin :)

A_TURAN_A

80+ Bronze
sende adam eleme peşindesin :)
1695928080576-png.581596

yaman..k

80+ Silver

girebilirsiniz ayın 26 sın da başladı zaten çoğu kişini haberi yok ben de bu gün yaptım , geçen yılda son gün yapmıştım gelmişti
ben tahmin üzerinden konuştum inş gelir ama pek umudum yok

hmmşimdi atm ye gitmeye ye de üşendim neyse boşverdim
knk git istersen son hanesi ne kartın

Top Bottom