Nasıl naysa atıyoruz hocamsabah naysa attıgımda olmuştu da şimdi atılmıyor
Nasıl naysa atıyoruz hocamsabah naysa attıgımda olmuştu da şimdi atılmıyor
Sakin ol liberal biz buna zenci mizah diyoruzYazmayın kartınızın son 2 hanesini öğrenmeye çalışıyor.
hocam naysa girip bakiye yükle diyiceksiniz kartla yükle diyip tosla sanal kartıızı yazacaksınız yükleniyorNasıl naysa atıyoruz hocam
Hata verdi bende.hocam naysa girip bakiye yükle diyiceksiniz kartla yükle diyip tosla sanal kartıızı yazacaksınız yükleniyor
bende de atılmıyor şuanTosla Cashbackleri nasıl kullanılıyor?
Kartımın sonu da 91 miş iyi bari .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hata verdi bende.
En az 50 lira veriliyor , son 2 hane 01 olsa dahi 50 lira kazanıyorsunuz.kartının son iki hanesinin 01 olduğunu farkedince erkekler
Kampanyadaki ödüllerim kısmında ödül tutarı gözüken varmı
müşteri hizmetleri ile konuştuğumda kampanya da kazanım bölümüne hemen işlemiyor olabilir dedi ama koşulları sağladıysanız sorun yok dedifarklı karta yükledim parayı fakat cashback vermedi.
Naysa gönderim nasıl yapılıyor
toslanın en son açığı vardı harcama yapmanıza gerek yok karta para atın sonra papara veya nays a bütün parayı çekin harcama yapmış gibi görüyordu güzel parasını yedim ben ama bayadır yapmıyorum denemesi size
baska bir önödemeli karta yüklerseniz olmuyor diyor müşteri hizmetleri.Naysa atsan olur
Nerden biliyorsun diye sormayın
müşteri hizmetleri 10.000 kişi içindeyseniz ve başka bir ön ödemeli karta yükleme yapmadıysanız yataacktır paranız dedi. nays da olmuyormuşTosladan nays hesabıma yatıramıyorum ben