arkadaşlar en az 300 lira değerinde alışveriş yaptım sorun olmadı fakat witcher 3 alacaktım epin aldım 2-3 dakikadan beri gelmedi ve birkaç dakikaya gelicek dedi sizce ne zaman gelir bir kişi daha bu sorunu yaşamış ve para gelmemiş ne yapmalıyım?
Desteği varsa ara ya da yazarkadaşlar en az 300 lira değerinde alışveriş yaptım sorun olmadı fakat witcher 3 alacaktım epin aldım 2-3 dakikadan beri gelmedi ve birkaç dakikaya gelicek dedi sizce ne zaman gelir bir kişi daha bu sorunu yaşamış ve para gelmemiş ne yapmalıyım?
2 dakika olmuş vermedi diye konu açmışsınız...arkadaşlar en az 300 lira değerinde alışveriş yaptım sorun olmadı fakat witcher 3 alacaktım epin aldım 2-3 dakikadan beri gelmedi ve birkaç dakikaya gelicek dedi sizce ne zaman gelir bir kişi daha bu sorunu yaşamış ve para gelmemiş ne yapmalıyım?
daha yerni geldi2 dakika olmuş vermedi diye konu açmışsınız...
Epin'de stoklar belirli araliklarla yenileniyor bir dahaki sefere aklinizda bulunsun, 48 saat icin eger gelmezse bu sefer epin destek ile gorusebilirsiniz. Kodlar Tosla degil Epin tarafindan gonderiliyor (bilmeyenler icin)daha yerni geldi
Sadece aracilik yapiyor.tosla e-pin satışı mı yapıyor?