Aynı soruyu ben de sormuştum farklı bir forumdaKartın internet harcamalarına açık mı?
Garip. Normalde sorun olmaması lazım. Uygulamadan canlı desteğe yaz bakalım, yardım ederler.
Girdim bekleyin diyor.Garip. Normalde sorun olmaması lazım. Uygulamadan canlı desteğe yaz bakalım, yardım ederler.
Dediğim gibi, Canlı Destek sana yardımcı olur. Ben buradan müdahale edemiyorum maalesef. Bu arada hala Papara Lite Card öneriyorum..Girdim bekleyin diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanmaya çalıştığınız kart ile ilgili bir sorun var. Lütfen farklı bir kart kullanın veya bankanıza kartınızın uluslararası ödemeler için kullanılıp kullanılamayacağını sorun hata bu
Hocam canlı destek çok yoğum şimdi bunu diyor Kullanmaya çalıştığınız ödeme yöntemi ile ilgili bir sorun var.Dediğim gibi, Canlı Destek sana yardımcı olur. Ben buradan müdahale edemiyorum maalesef. Bu arada hala Papara Lite Card öneriyorum..
Tarayıcıdan girip deneyin. Telefondan bakıyorsanız masaüstü sitesini açın.Arkadaşlar bu hatayı veriyor artık Bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Bı ihtimal kart bloke olmuş olabilir aşırı orada dendiğinden ötürü, tabi desteği araman iyi olur (Ben de zamanında Tosla Destek ile görüşmeye çalıştığımda baya uzun sürmüştü .Arkadaşlar bu hatayı veriyor artık Bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.