- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,025
Para olsa cyberpunk u tosla ile alırdım. 200 TL ye geliyo ne güzel.Bende steamde kampanya var diye toslaya geçmiştim
kampanyaları yüzünden geçmeye değer olduğunu düşündüm
Para olsa cyberpunk u tosla ile alırdım. 200 TL ye geliyo ne güzel.Bende steamde kampanya var diye toslaya geçmiştim
kampanyaları yüzünden geçmeye değer olduğunu düşündüm
Valla tam bilmiyorum ama ben aldığımda hesabımdan para eksilmedi hatta kendi kendine para felan geldi hesabıma.Yok knk 5 TL istiyo. Kart ücreti için hesabında 5 TL olması gerrk
Şuan baktım ben 5 TL ver lan tirrek dedi. Geri kapattım uygulamayiValla tam bilmiyorum ama ben aldığımda hesabımdan para eksilmedi hatta kendi kendine para felan geldi hesabıma.![]()
Sanırım geri ödeme 25tl'ye kadardıPara olsa cyberpunk u tosla ile alırdım. 200 TL ye geliyo ne güzel.
Paparayı gündelik hayat için kullanıyorum ama oyunlar vs için toslanın daha fazla indirimi var bu yüzden tosla alıcağım.papara kart al daha iyi
Yüzde 25 diye okudum ben dur bida bakimSanırım geri ödeme 25tl'ye kadardı
Evet belli bir sınıra kadar %25 iade diye hatırlıyorumYüzde 25 diye okudum ben dur bida bakim
Paparayı gündelik hayat için kullanıyorum ama oyunlar vs için toslanın daha fazla indirimi var bu yüzden tosla alıcağım.
Sinir kaçEvet belli bir sınıra kadar %25 iade
Detaylar diyip bakabilirsinMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sinir kaç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sinir kaçb
Her ay 30 TL imiş. Aklımda olsun bida oyun alacakken böyle alırımEvet yüzde 25 ama sınırsız geri ödeme değil maks limiti vardı
Detaylar diyip bakabilirsin
Bende 30 yazıyo o yazı eski sanırım
sana linkide attım bak istersenHer ay 30 TL imiş. Aklımda olsun bida oyun alacakken böyle alırım
Bende 30 yazıyo o yazı eski sanırım