Neler Yeni

Tosla kartı attım sorun çıkarmı?

ebu2332

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ebubekir CAN
Arkadaşlar geçenlerde tosla kart açtım sonra veli izni istedi velimin bilgilerini girdim ve mesaj gitti velim izin vermedi bende tosla uygulamasından çıkış yapıp kartı çöpe attım (içinde para yok) sorun çıkarmı velim veya benim hakkımda yasal bir işlem olur mu korkuyorum nedense.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Velimin telefonuna ayda bir izin isteği geliyor neden bilmiyorum.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Arkadaşlar geçenlerde tosla kart açtım sonra veli izni istedi velimin bilgilerini girdim ve mesaj gitti velim izin vermedi bende tosla uygulamasından çıkış yapıp kartı çöpe attım (içinde para yok) sorun çıkarmı velim veya benim hakkımda yasal bir işlem olur mu korkuyorum nedense.

uygulamadan kartı iptal et

ebu2332

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ebubekir CAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamaya giremiyorum veli izin vermeden.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe

nolabilir hocam sıkıntı etmeyin hiçbirşey olmaz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bir sonrakinde aklınızda olsun diye yazıyorum. Kartları uygulamadan iptal edip makasla parça parça kesin. Daha sonra çöpe atabilirsiniz.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İzin istemeyen olarak ininal kullanabilirsiniz atmden işlem ücreti olmadan para yükleniyor aynı tosla gibi içinde para olursa 2tl kullanım ücreti alıyor birde tosla gibi indirim yapmıyor isterseniz kullanabilirsiniz

ebu2332

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ebubekir CAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzin istemeyen olarak ininal kullanabilirsiniz atmden işlem ücreti olmadan para yükleniyor aynı tosla gibi içinde para olursa 2tl kullanım ücreti alıyor birde tosla gibi indirim yapmıyor isterseniz kullanabilirsiniz
Yok aga var zaten sadece sorun çıkmasın istiyorum Aile de kötü karşılar öyle bir şey olursa.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Top Bottom