Furkyyy 80+ Platinum Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 14,245 En İyi Cevap 9 4 Nisan 2021 #14 Ben varsa tereyağı, yoksa margarin kullanıyorum ekmeğin üstüne, şimdiye dek hiç yapışmadı. Kuru kuru yaparsam yapışıyor. Onun için de hep ara ara bakmak lazım.
Ben varsa tereyağı, yoksa margarin kullanıyorum ekmeğin üstüne, şimdiye dek hiç yapışmadı. Kuru kuru yaparsam yapışıyor. Onun için de hep ara ara bakmak lazım.
cbager 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1,122 Dahası Reaksiyon skoru 488 İsim cenk gezen 4 Nisan 2021 #15 neredeyse herkesin dedigi yanlış. sadece ekmegi koydugun yere yağ ve ekmegin üstüne yağ süreceksin
S Satashke 80+ Bronze Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 1,853 4 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 cbager yazmış: neredeyse herkesin dedigi yanlış. sadece ekmegi koydugun yere yağ ve ekmegin üstüne yağ süreceksin Devamı için tıklayın... Makineye mi yağ sürüyorum yani ?
cbager yazmış: neredeyse herkesin dedigi yanlış. sadece ekmegi koydugun yere yağ ve ekmegin üstüne yağ süreceksin Devamı için tıklayın... Makineye mi yağ sürüyorum yani ?
cbager 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1,122 Dahası Reaksiyon skoru 488 İsim cenk gezen 4 Nisan 2021 #17 sulomete yazmış: Makineye mi yağ sürüyorum yani ? Devamı için tıklayın... alt katmanı makineye sürcen ekmegin, ekmegin üstüne sürcen
sulomete yazmış: Makineye mi yağ sürüyorum yani ? Devamı için tıklayın... alt katmanı makineye sürcen ekmegin, ekmegin üstüne sürcen