Neler Yeni

touchpad su döküldü çalışmıyor.

G.P.U

80+ Silver
Bende diyorum ya buharlaşsın diye fön makinesi devreyi yakabilir ama kafana 10 saniyeden fazla tutabiliyorsan sorun yok.
Bozmaz deveri korkma bi anda 500 derece üflemiyor su gider ama devreye bişi olmaz ben kendim denediğim için biliyorum 50 derece slikonu eritmez ve millet ekran kartını 300 derceleik fırına atıyor

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Büyük ihtimal içinde su kaldı. Laptopun içini açıp laptopu pirince sok. Ya da en garantisi, adı üstünde garantiye göndermek.

Besim Tibuk

80+ Gold
İçeride muhtemelen su kalmış olabilir kalmamışsa pirinç ile kurutmaya çalış olmazsa touchpad'in altındaki anakarta benzeyen kısmı pirinçde beklet işe yarar.
Hocam o kadar pirinç fiyatı ile laptop alınır :D

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
fön makinesini tut sonra pirince yatır

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bozmaz deveri korkma bi anda 500 derece üflemiyor su gider ama devreye bişi olmaz ben kendim denediğim için biliyorum 50 derece slikonu eritmez ve millet ekran kartını 300 derceleik fırına atıyor
Uzun süreli tutarsa (bi zahmet tutmasın) yakar (15 sn falan)

Sonsuza kadar tartışabilirim uzattığın müddetçe : )

G.P.U

80+ Silver
Uzun süreli tutarsa (bi zahmet tutmasın) yakar (15 sn falan)

Sonsuza kadar tartışabilirim uzattığın müddetçe : )
Haydaaa çıkmaza girdikce giriyor bu konuyu bile unuttum artık 😅😅 neysa sen pirinç dep ben fön makinası tutayım ikimizinki de işe yaramazsa birbirimiz tavsiyesini deneriz 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim Aydın
agalar dışardan biraz fön makinesi tuttum. tepki yok. içini açsam garanti konusunda sıkıntı olur mu? hp markası.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sıvı teması (genellikle) kalıcı bir hasara yok açmaz. Islanan kısımları kurutursanız çalışmaya devam eder çok büyük ihtimal ile.

G.P.U

80+ Silver
agalar dışardan biraz fön makinesi tuttum. tepki yok. içini açsam garanti konusunda sıkıntı olur mu? hp markası.
Dışarıdan yaparsan olmaz ki o iş bence aç öyle dene garnti boş iş garnti ürün sana bozuk gelirse sağlamını vermek için vardır sen bozarsan bedavaya yapmak için değil olmazsa iyi bir teknik servise ver

Top Bottom