Neler Yeni

Toza alerjisi olanlar bakabilir mi?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,679
İsim
Taha yücel
Aranızda hiç toza alerjisi olan var mı.
Eğer olan varsa herhangi bir tedavi uyguluyorlar mı.
Nasıl bir tedavi uyguluyor.

Yarın doktora gitcem de alerji testi için
3 4 ay dır hiç olmayan bir alerji basladı en ufak tozda bile evin içinde dolaşırken durduk yere hapşırıyorum genelde bilgisayar basında oluyor her gün temizlememe ramen.
Hapşırınca ama 2 3 kere değil. 8 10 kere hapşırıyorum kafamı yastığa koyuyorum burnum tıkanıyor nefes alamıyorum kalkıyorum burnum akıyor.
Sıkıcı bir hal almaya basladı.

Nasıl bir tedavisi var bilen var mı biraz boş konu gibi gelebilir ama çok merak ettim googledan anlamadım belki olan birinden dinlemek daha yardımcı olur diye açtım konuyu.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Dostum ben astım hastasıyım bende de toza karşı alerji var. Astım aşısı oluyorum birkaç senedir ve alerjinin önemli ölçüde azaldığını söyleyebilirim fakat sende astım yoksa bu alerjiyi geçirmek için nasıl bir yol izler doktor bir fikrim yok

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya

3 4 ay dır hiç olmayan bir alerji basladı en ufak tozda bile evin içinde dolaşırken durduk yere hapşırıyorum genelde bilgisayar basında oluyor her gün temizlememe ramen.
Hapşırınca ama 2 3 kere değil. 8 10 kere hapşırıyorum kafamı yastığa koyuyorum burnum tıkanıyor nefes alamıyorum kalkıyorum burnum akıyor.

Nasıl bir tedavisi var bilen var mı biraz boş konu gibi gelebilir ama çok merak ettim googledan anlamadım belki olan birinden dinlemek daha yardımcı olur diye açtım konuyu.
Benim var bu sene tedaviye başlanacaktı fakat doktorum İstanbul'da olduğu için başlayamadım şehir dışına belli dozdan sonra gönderemiyorlarmış.
Testten sonra sonuçları burada yazarsan sevinirim : )

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,679
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim var bu sene tedaviye başlanacaktı fakat doktorum İstanbul'da olduğu için başlayamadım şehir dışına belli dozdan sonra gönderemiyorlarmış.
Testten sonra sonuçları burada yazarsan sevinirim : )
Tamam yazarımda nasıl bir tedavi oldunu biliyormusun

• Beğen
Reaksiyonlar: LvdR

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Bende de aynı durum var ama tozdan mı bilmiyorum, başka bir şeyden de olabilir benimki.

Phenoma

80+ Silver

Çiğneme yoluyla alınan aşırı şekerli bir ilaç veriyorlar. Bende öyle yaptılar yani. Astım var da bende.

aliozl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali İhsan Özel
Benim de polene karşı alerjim var herhangi bir tedavisi var mı bilmiyorum.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,679
İsim
Taha yücel
Top Bottom