Neler Yeni

Toza alerjisi olanlar bakabilir mi?

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
benimde toza alerjim var, çok fazla hapşırmaya başlıyorum ama bu yıl corona muhabbetine maske taktığım için hep dışarıda vs hiç olmuyor şu sıralar.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,678
İsim
Taha yücel
benimde toza alerjim var, çok fazla hapşırmaya başlıyorum ama bu yıl corona muhabbetine maske taktığım için hep dışarıda vs hiç olmuyor şu sıralar.
Ben dışarı hapşırınca çok utanıyorum bi an beni korona muhabbeti yüzünden hatta korona ilk başladında boğazım gıcıl yapinca öksürmeye utaniyordum içimde tutuyordum :D

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Tamam yazarımda nasıl bir tedavi oldunu biliyormusun
Yok hayır dediğim gibi İstanbul'da olmadığım için tedaviye başlanmadı o yüzden nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum sanırsam bu senede başlayamayacağım virüs bitmezse.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Ben dışarı hapşırınca çok utanıyorum bi an beni korona muhabbeti yüzünden hatta korona ilk başladında boğazım gıcıl yapinca öksürmeye utaniyordum içimde tutuyordum :D
o durumu bende çok yaşadım ilk zamanlar, hapşırasım geliyor ama millet ters ters bakacak diye hapşıramıyorum falan.. çok zor.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,678
İsim
Taha yücel
Yok hayır dediğim gibi İstanbul'da olmadığım için tedaviye başlanmadı o yüzden nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum sanırsam bu senede başlayamayacağım virüs bitmezse.
İnşallah en kısa zamanda tedavine baslarlar geçmiş olsun sanada

• Muhteşem
Reaksiyonlar: LvdR

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag