Teşekkürler.Epicaya gold daha iyi yakışiyordu bence ppdeki rengine @epica59 Ama hayirli olsun
Ben dışarı hapşırınca çok utanıyorum bi an beni korona muhabbeti yüzünden hatta korona ilk başladında boğazım gıcıl yapinca öksürmeye utaniyordum içimde tutuyordumbenimde toza alerjim var, çok fazla hapşırmaya başlıyorum ama bu yıl corona muhabbetine maske taktığım için hep dışarıda vs hiç olmuyor şu sıralar.
Yok hayır dediğim gibi İstanbul'da olmadığım için tedaviye başlanmadı o yüzden nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum sanırsam bu senede başlayamayacağım virüs bitmezse.Tamam yazarımda nasıl bir tedavi oldunu biliyormusun
o durumu bende çok yaşadım ilk zamanlar, hapşırasım geliyor ama millet ters ters bakacak diye hapşıramıyorum falan.. çok zor.Ben dışarı hapşırınca çok utanıyorum bi an beni korona muhabbeti yüzünden hatta korona ilk başladında boğazım gıcıl yapinca öksürmeye utaniyordum içimde tutuyordum
İnşallah en kısa zamanda tedavine baslarlar geçmiş olsun sanadaYok hayır dediğim gibi İstanbul'da olmadığım için tedaviye başlanmadı o yüzden nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum sanırsam bu senede başlayamayacağım virüs bitmezse.
Sağol teşekkür ederim sanada knk.İnşallah en kısa zamanda tedavine baslarlar geçmiş olsun sanada