valla yıllardır 7 senedir güçlü saç kurutma makinem var onla en son ayarda her yerini temizlerim sorunda olmaz.Gpu falan temizleyebiliyorum fakat
anakartdaki ufak yerleri temizleyemiyorum materyallere zarar vermeden nasil guzel temizlerim
El kompresörü alabilirsin temizlik için.Gpu falan temizleyebiliyorum fakat
anakartdaki ufak yerleri temizleyemiyorum materyallere zarar vermeden nasil guzel temizlerim
saç kurutma makinesi hiçbir zaman tavsiye edilmez sizde sıkıntı çıkmamış olabilir ama hiç güvenli değilvalla yıllardır 7 senedir güçlü saç kurutma makinem var onla en son ayarda her yerini temizlerim sorunda olmaz.
Soğuk modunda yapılsa hava kompresör makinesinden ne farkı var ki?saç kurutma makinesi hiçbir zaman tavsiye edilmez sizde sıkıntı çıkmamış olabilir ama hiç güvenli değil
Elektrik süpürgesinin tozları detaylı alicagini sanmıyorumAnakart basınçlı hava vererek temizlenmez, daha doğrusu hiç bir elektronik parça bu şekilde temizlenmez. Elektrik süpürgesi ile tozları alabilirsin.
Elektrik süpürgesinin tozları detaylı alicagini sanmıyorum
diş fırçası kullanabilirsinGpu falan temizleyebiliyorum fakat
Ben öyle olani da saglikli bulmuyorumO zaman sen basınçlı hava vererek temizle.