🔥İndirim TP-LINK Archer AX1500 WiFi 6 Router NAYSLA kargo dahil 817 TL

hızlıca 2 sorum olucak. alınır mı? dandik bir modem ile bağlayıp wifi aktarımını bundan yapsam hız açısından değişim olurmu

hızlıca 2 sorum olucak. alınır mı? dandik bir modem ile bağlayıp wifi aktarımını bundan yapsam hız açısından değişim olurmu
modemden kablolu bağlantı yaparsanız bu cihazı modem gibi kullanıyorsunuz kablosuz hızınızda artış olucaktır.

Ben bunu türknet gigafiber için sipariş verdim memnun kalırım diye düşünüyorum wifi 6 da en uygun bunu bulabildim wifiden 800mbitleri görebilirmiyim aynı odada kimse bağlı değilken ve bu fiyatta iyi bir ürün diye düşünüyorum istemcilerimde wifi 6 bu arada

Ben bunu türknet gigafiber için sipariş verdim memnun kalırım diye düşünüyorum wifi 6 da en uygun bunu bulabildim wifiden 800mbitleri görebilirmiyim aynı odada kimse bağlı değilken ve bu fiyatta iyi bir ürün diye düşünüyorum istemcilerimde wifi 6 bu arada
İnternete bağlanan cihaz daki alıcı da iyiyse o hızları alırsın

Ben comnetin verdiği modemi kullanıyorum ama tvde sürekli donma ve kalite düşürme oluyor.Bu sorunu modeme bağladım bu modemi alsam değişir mi acaba?

Alacaklara dikkat modem değil sadece Router eğer modeminiz dandikse araya bunu kabloyla bağlayıp wifi sinyalini güçlendirebilirsiniz.

Turknetin verdiği smartfi modeme ek bunu kullansam sinyal artışı sağlar mı ?

Smartfi den memnunmusunuz bizede önerdiler biz almadık pek fark edeceğini düşünmedim
Normal modemi kullanamadım ki karşılaştıramıyorum. Bunu verdiler direkt ben bunu istemiyorum normal modem verin dedim. 3 ay bunun için para almayalım dediler kaldı öyle. Çok fazla olmasa da ani hız düşmeleri yaşanıyor. Öyle aman aman mataf bir cihaz değil. Kaldı ki 700-800 liraya satılan bir modem. Oradan hesap edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri