Neler Yeni

TP link modem qos ayarları

Mervangol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mervan göl
Bütçe
0008
Qos ayarı yapmak için modem ip sini aratiyorim burası çıkıyor sitede yazan kullanıcı adı ve şifre isimlerini demiyorum ama olmuyor modem tplink-wr841n
IMG_20210131_020340.jpg

mfimmel

80+ Silver
Modeminde reset deliği diye bir delik olur büyük ihtimalle tabi bu düğmede olabilir eğer öyle bir delik varsa iğne , ataç tarzı alet ile içerisine sokup 20 saniye bekleyin sonra çekin modeminizin arkasındaki Username ve Password bilgilerini deneyin girecektir bunun yanında modem resetlediğiniz için performansı artacaktır. Fakat şifreyi değiştirdiyseniz modemin arkasında yazan şifreye dönecektir geri iyi forumlar.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Modeminde reset deliği diye bir delik olur büyük ihtimalle tabi bu düğmede olabilir eğer öyle bir delik varsa iğne , ataç tarzı alet ile içerisine sokup 20 saniye bekleyin sonra çekin modeminizin arkasındaki Username ve Password bilgilerini deneyin girecektir bunun yanında modem resetlediğiniz için performansı artacaktır. Fakat şifreyi değiştirdiyseniz modemin arkasında yazan şifreye dönecektir geri iyi forumlar.
Fakat modemi tekrar kurması gerekicek yoksa wifi gozukucek fakat internet erişimi olmicak kurmayı bilmiyorsa sıkıntı yaratabilir

mfimmel

80+ Silver
Fakat modemi tekrar kurması gerekicek yoksa wifi gozukucek fakat internet erişimi olmicak kurmayı bilmiyorsa sıkıntı yaratabilir
Kendi otomatik düzeltiyor biraz beklediğinde olmazsa CMD'ye bir kaç kod yazıp düzeltiyorduk diye hatırlıyorum internette detaylı bilgisi var. Ama açıkcası ben kendim reset attığımda öyle bir sorun yaşamıyordum.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Kendi otomatik düzeltiyor biraz beklediğinde olmazsa CMD'ye bir kaç kod yazıp düzeltiyorduk diye hatırlıyorum internette detaylı bilgisi var. Ama açıkcası ben kendim reset attığımda öyle bir sorun yaşamıyordum.
Hayır ne alakası var.
Modemin ayarlarını sifirliyorsun modemi tekrar kurman gerekiyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Firma modemleri resetlenemez. Firma modemlerinin reset tuşu sadece modemi yeniden başlatır.
Yok bişey değişmez ki. He kendi modemiyse tekrar kuracak firma modemiyse hiç bi etkisi olmaz.

Top Bottom