Fakat modemi tekrar kurması gerekicek yoksa wifi gozukucek fakat internet erişimi olmicak kurmayı bilmiyorsa sıkıntı yaratabilirModeminde reset deliği diye bir delik olur büyük ihtimalle tabi bu düğmede olabilir eğer öyle bir delik varsa iğne , ataç tarzı alet ile içerisine sokup 20 saniye bekleyin sonra çekin modeminizin arkasındaki Username ve Password bilgilerini deneyin girecektir bunun yanında modem resetlediğiniz için performansı artacaktır. Fakat şifreyi değiştirdiyseniz modemin arkasında yazan şifreye dönecektir geri iyi forumlar.
Kendi otomatik düzeltiyor biraz beklediğinde olmazsa CMD'ye bir kaç kod yazıp düzeltiyorduk diye hatırlıyorum internette detaylı bilgisi var. Ama açıkcası ben kendim reset attığımda öyle bir sorun yaşamıyordum.Fakat modemi tekrar kurması gerekicek yoksa wifi gozukucek fakat internet erişimi olmicak kurmayı bilmiyorsa sıkıntı yaratabilir
Hayır ne alakası var.Kendi otomatik düzeltiyor biraz beklediğinde olmazsa CMD'ye bir kaç kod yazıp düzeltiyorduk diye hatırlıyorum internette detaylı bilgisi var. Ama açıkcası ben kendim reset attığımda öyle bir sorun yaşamıyordum.
Firma modemleri resetlenemez. Firma modemlerinin reset tuşu sadece modemi yeniden başlatır.Modeminde reset deliği diye bir delik olur büyük ihtimalle tabi bu düğmede olabilir eğer öyle bir delik varsa iğne , ataç tarzı alet ile içerisine sokup 20 saniye bekleyin sonra çekin modeminizin arkasındaki Username ve Password bilgilerini deneyin girecektir bunun yanında modem resetlediğiniz için performansı artacaktır. Fakat şifreyi değiştirdiyseniz modemin arkasında yazan şifreye dönecektir geri iyi forumlar.
Yok bişey değişmez ki. He kendi modemiyse tekrar kuracak firma modemiyse hiç bi etkisi olmaz.Fakat modemi tekrar kurması gerekicek yoksa wifi gozukucek fakat internet erişimi olmicak kurmayı bilmiyorsa sıkıntı yaratabilir