Neler Yeni

Yardım TpLink Müşteri hizmetleri ve Servis Sorumsuzluğu

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Furkan Enes Kaplan
İki ay önce aldığım Halo Mesh H60X 3'lü paket, sorunlu çıktı ve bu yüzden düzgün kullanamıyorum. Ana halo sorunsuz çalışırken, uydu halo'ların ikisinde sürekli internet kopmaları yaşıyorum. Wi-Fi bağlantısı olmasına rağmen internet kesiliyor. Halo cihazlarındaki ışıklar sabit beyaz, yani ana halo ile bağlantıları sağlam. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım, onların yönergeleri de bir çözüm sunmadı ve cihazı servise göndermek zorunda kaldım. Servis cihazı "sorun yok" diyerek geri gönderdi. Kutuyu açtığımda yalnızca bir kablonun açılıp kullanıldığını, diğer kabloların ise olduğu gibi geri geldiğini fark ettim.

Sorun devam ettiği için müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve teknik birimle görüşmek üzere kayıt açtırdım. Sabah beni aradıklarında sorunu ve servisin "sorun yok" diyerek cihazı geri gönderdiğini anlattım. Hata kayıtlarında internet kopmalarının göründüğünü söylediğimde ise teknik birimden aldığım yanıt trajikomikti: "Teknik servis sadece cihazların çalışıp çalışmadığına bakar." Oysa ben ürünü açılmıyor ya da çalışmıyor diye değil, internetin koptuğunu belirterek gönderdim. Sorunu çözmek yerine beni geçiştirmeye çalışıyorlar. Ayrıca teknik bölüm, bu cihazın Avrupa'ya göre üretildiğini ve alçıpan duvarlarda test edildiğini söyleyerek sanki sorun bendeymiş gibi davrandı. Oysa kutuda 550 m²'ye kadar kapsama alanı sağladığı yazıyor, benim evim bu alanın dörtte biri bile değil.

Ürünü tekrar servise göndermem için kod oluşturuldu. Cihazın sorununun ne olduğunu kağıda yazıp göndermeme rağmen, kendi bildiklerini okuyup inceleme yapmışlar. Zaten cihazın çalıştığını biliyorum; internet kopmaları yüzünden kullanılamaz hale geliyor. İkinci defa uğraşıyorum ve arızayı kabul etmemek için beni caydırmaya çalışıyorlar. Ürünün kendi sisteminde hata kaydı mevcut ve hata verdiği görünüyor, fakat buna rağmen çözüm bulamıyorlar. Üstelik bana şaka gibi sorular soruyorlar, duvarımın betonarme olup olmadığını bile sordular. Müşteri temsilcisinden servisine kadar tüm süreç sıkıntılı, kesinlikle bu firmayı ve ürünlerini tavsiye etmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,773
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom