Neler Yeni

Yardım TPLink UB500 alınır mı?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar elimde 110 TL para var ve bu indirimde hazır tam 99 TL'yken alayım diyorum bu ürünü ancak kablosuz kulaklığımla (Xiaomi Mi Buds 3 Lite) bluetooth kulaklığım var bunu ben masaüstü bilgisayara bağlamak istiyorum. Sizce bu ürün benim işimi görür mü? Gecikme yaşanır mı diğer kablosuz ürünlerde görülür mü? Birde son sorum alıp taktıktan sonra nereden etkinleştiriliyor?

Talinat

80+
Alınır güzel ürün. Xbox controller ile kullanıyorum. Tavsiye ederim. Kesilme, kopma olmuyor. Menzili olması gerektiği gibi.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Alınır güzel ürün. Xbox controller ile kullanıyorum. Tavsiye ederim. Kesilme, kopma olmuyor. Menzili olması gerektiği gibi.
Kasam aşağıda duruyor bende çok uzakta değilim tam olarak ne kadar metreden sonra algılaması kesiliyor?

Arkadaşlar merhabalar elimde 110 TL para var ve bu indirimde hazır tam 99 TL'yken alayım diyorum bu ürünü ancak kablosuz kulaklığımla (Xiaomi Mi Buds 3 Lite) bluetooth kulaklığım var bunu ben masaüstü bilgisayara bağlamak istiyorum. Sizce bu ürün benim işimi görür mü? Gecikme yaşanır mı diğer kablosuz ürünlerde görülür mü? Birde son sorum alıp taktıktan sonra nereden etkinleştiriliyor?
Alın derim hocam bende dün aldım 100tl ye pek bişey gelmiyor artık bu devirde

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Doğru söylüyorsunuz. Şimdi alacağım zaten sadece emin olmak istedim yoksa kaliteli ürüne benziyor ondan bir şüphem yok.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
bende geçen gün aldım kargoda şuan geçenlerde 165tl idi daha yeni 98e indi aldım hemen en uygun ve kaliteli 5.0 adaptör

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
bende geçen gün aldım kargoda şuan geçenlerde 165tl idi daha yeni 98e indi aldım hemen en uygun ve kaliteli 5.0 adaptör
Bluetooth kulaklıklar için EQ programları mevcut mu? Yani ayarlıyabilir miyim?

Doğru söylüyorsunuz. Şimdi alacağım zaten sadece emin olmak istedim yoksa kaliteli ürüne benziyor ondan bir şüphem yok.
Tp Link markası gayet kaliteli bi markadır hocam arkadaşın dediği gibi bu fiyata 5.0 adaptör bulmak bile zor bitmeden alın bence

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Tp Link markası gayet kaliteli bi markadır hocam arkadaşın dediği gibi bu fiyata 5.0 adaptör bulmak bile zor bitmeden alın bence
Aldım hocam inşallah kazasız belasız kullanmak dileğiyle diyelim. :)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Top Bottom