Neler Yeni

Yardım TPLink UB500 alınır mı?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Bende UGreen düşünüyorum, acaba gamepad ve Bluetooth kulaklık için alacağım. Ama gecikme kopma felan olur mu acaba? 🤔

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bende UGreen düşünüyorum, acaba gamepad ve Bluetooth kulaklık için alacağım. Ama gecikme kopma felan olur mu acaba? 🤔
Bu modeli alabilirsiniz kaliteli gibi duruyor. Ben satın aldım indirim bitmeden.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
UGreen aldım, topu topu 30TL fazla. Açıkcası biraz da içime sineni aldım diyeyim.
Hiç duymamıştım o da iyi bir markadır tam emin olamadığım için yorum yapmam doğru olmaz. Hayırlı olsun.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Alın derim hocam bende dün aldım 100tl ye pek bişey gelmiyor artık bu devirde
Otomatik
Win arama yerine yazinca cikiyor kapaliysa
bende geçen gün aldım kargoda şuan geçenlerde 165tl idi daha yeni 98e indi aldım hemen en uygun ve kaliteli 5.0 adaptör
Arkadaşlar ürünü aldım önce 2.0 portuna taktım sonrasında 3.0'a taktım ama kulaklığımda biraz gecikme sorunu oluşuyor. Acaba kasanın önündeki portalara taktığım için mi oluyor? Anakarta mı takmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. @Goatseb

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Arkadaşlar ürünü aldım önce 2.0 portuna taktım sonrasında 3.0'a taktım ama kulaklığımda biraz gecikme sorunu oluşuyor. Acaba kasanın önündeki portalara taktığım için mi oluyor? Anakarta mı takmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. @Goatseb
bunu sormak yerine arka tarafa takmayı denesen nasıl olur?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Hayır sorun onlamı alakalı diye sormak istedim. Neden ters bir şekilde cevap yazdınız anlayamadım?
Yok ters bir cevap yazmak istemdim sadece sorun eğer ondaysa ki olabilir evet ön usb portları bazen sorun çıkarır gayet normal, bunu kendinde kolaylıkla öğrenebilirsin bu şey elinde çarpım tablosu varken öğretmene 2x2 kaç eder diye sormak gibi.
Arka portlara taktığında sorun giderilmişse evet sorun ön portlarda :F

ürün az önce benimde elime ulaştı hocam kablosuz kulaklığımı bağladım ses kalitesi bana bi tık buğulu geldi birde biraz gecikme var gibi geldi bende arka tarafa 2.0 portuna taktım sanırım ürünün performansı bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam pek bi yararı oldumu bilmiyorum ancak ürünün driverını buldum kurabilirsiniz isterseniz bende kurdum https://www.tp-link.com/tr/support/download/ub500/
1668623908750.png

Son düzenleme:

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
S
ürün az önce benimde elime ulaştı hocam kablosuz kulaklığımı bağladım ses kalitesi bana bi tık buğulu geldi birde biraz gecikme var gibi geldi bende arka tarafa 2.0 portuna taktım sanırım ürünün performansı bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam pek bi yararı oldumu bilmiyorum ancak ürünün driverını buldum kurabilirsiniz isterseniz bende kurdum https://www.tp-link.com/tr/support/download/ub500/Alıntıyı görüntüle
Sesin buğulu olmasını Equalizer programı indirerek çözebilirsin ben FXSound indirdim. Driver'ı için bir programla kurdum ama doğru mu kurdu bilmiyorum.

S

Sesin buğulu olmasını Equalizer programı indirerek çözebilirsin ben FXSound indirdim. Driver'ı için bir programla kurdum ama doğru mu kurdu bilmiyorum.
teşekkür ederim hocam bakayım bende

Top Bottom