Hocam ikinci el piyasasını bilmeyen biri olarak dün gayret makul bir forum açtım. Bazısı güzel güzel dedi ki kardeşim su fiyat eder bende teşekkür ettim ve ilanı kaldırdım çünkü o fiyata satmak istemiyordum. Bazısı ise yok dolandırıcı yok efendim kazıkçı falan demiş. Gelelim ana olaya . Siz ben büyürken yetişirken yanımda mıydınız da benim niyetimi okuyorsunuz bu 1. soru. 2. Soru ben kimim ne is yaparim ne kadar malım var fikriniz varmı. 3. Soru ise Bunların ikisinin de cevabı hayirken siz iftira atmaya utanmiyormusunuz? İlan duruyor olsa ben o fiyatı savunuyor olsam amenna. Gerçekten toksik insanlar yüzünden herkesten nefret eder olduk allah ıslah etsin aizi beyler
Geçen sefer de yapmadığım biseyden sirf admin tanidigi var diye banladilar zaten . Muhtemelen gene ben suçlu olurum . İhtar atıyor sonra banliyor. O zaman ihtarın manası ne diye soruyorum kendime neyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen sefer de yapmadığım biseyden sirf admin tanidigi var diye banladilar zaten . Muhtemelen gene ben suçlu olurum . İhtar atıyor sonra banliyor. O zaman ihtarın manası ne diye soruyorum kendime neyse.