Neler Yeni

Tr deki niyet okuyucu vasat insanlar hakkinda

Metoez

80+ Bronze
Hocam ikinci el piyasasını bilmeyen biri olarak dün gayret makul bir forum açtım. Bazısı güzel güzel dedi ki kardeşim su fiyat eder bende teşekkür ettim ve ilanı kaldırdım çünkü o fiyata satmak istemiyordum. Bazısı ise yok dolandırıcı yok efendim kazıkçı falan demiş. Gelelim ana olaya . Siz ben büyürken yetişirken yanımda mıydınız da benim niyetimi okuyorsunuz bu 1. soru. 2. Soru ben kimim ne is yaparim ne kadar malım var fikriniz varmı. 3. Soru ise Bunların ikisinin de cevabı hayirken siz iftira atmaya utanmiyormusunuz? İlan duruyor olsa ben o fiyatı savunuyor olsam amenna. Gerçekten toksik insanlar yüzünden herkesten nefret eder olduk allah ıslah etsin aizi beyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen sefer de yapmadığım biseyden sirf admin tanidigi var diye banladilar zaten . Muhtemelen gene ben suçlu olurum . İhtar atıyor sonra banliyor. O zaman ihtarın manası ne diye soruyorum kendime neyse.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Yunus
Geçen birisine yazdım ddr3 anakartı 3 bin tl satmaya çalışıyor dedim neden satıyorsun ryzen İşlemci anakart alacağım dedimki ryzen anakart İşlemci ram ikinci el alsan zaten 3 bin tl senin anakartı neden alayım ya adam her şey pahalandı vs vs abuk subuk konuştu

Sonra birisinden ram alcam adam rami 1250 tl satıyor dedim kaça olur Pazarlık yok dedi bilmiyor diye sıfır ilani attım vatandan aynı model aynı ram 1240 tl vatanda dedimki vatanda daha ucuz alacağım parça o kadar bende o fiyata satmak zorunda kaldım sonra adam ram fiyatini 1500 yaptı insanlar aç gözlü ve ahlaktan yoksün ddr3 seti 2500-3000 tl satmaya çalıyorlar...

Metoez

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen birisine yazdım ddr3 anakartı 3 bin tl satmaya çalışıyor dedim neden satıyorsun ryzen İşlemci anakart alacağım dedimki ryzen anakart İşlemci ram ikinci el alsan zaten 3 bin tl senin anakartı neden alayım ya adam her şey pahalandı vs vs abuk subuk konuştu

Sonra birisinden ram alcam adam rami 1250 tl satıyor dedim kaça olur Pazarlık yok dedi bilmiyor diye sıfır ilani attım vatandan aynı model aynı ram 1240 tl vatanda dedimki vatanda daha ucuz alacağım parça o kadar bende o fiyata satmak zorunda kaldım sonra adam ram fiyatini 1500 yaptı insanlar aç gözlü ve ahlaktan yoksün ddr3 seti 2500-3000 tl satmaya çalıyorlar...
O ayrı dediğin doğru. Ama ben zaten bilmediğimden bi değer biçin diye forum açmıştım. Yorumları görünce üzüldüm şahsen

MooNcake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ayberk Battal
arkadaş keriz var ki adamlar gidip kazık yiyor. kim neyi ne kadara satarsa satsın bizi ilgilendirmiyor. aklı yerinde olan birisi araştırmasını yapar ona göre alır. kazık yiyen de akıllıysa yanlıştan ders alır devam eder. çok takılmayın

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Yunus
arkadaş keriz var ki adamlar gidip kazık yiyor. kim neyi ne kadara satarsa satsın bizi ilgilendirmiyor. aklı yerinde olan birisi araştırmasını yapar ona göre alır. kazık yiyen de akıllıysa yanlıştan ders alır devam eder. çok takılmayın
İlgilendiriyor bilmeyen kişiler o ilanlara göre fiyat biçip satıyorlar

MooNcake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ayberk Battal
İlgilendiriyor bilmeyen kişiler o ilanlara göre fiyat biçip satıyorlar
inan kankam çok yazanların 1000 de biri satılıyor. onların hepsi göstermelik kimse pahalı pahalı niye alsın. alan insan sayısı çook az

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Yunus
inan kankam çok yazanların 1000 de biri satılıyor. onların hepsi göstermelik kimse pahalı pahalı niye alsın. alan insan sayısı çook az
İnsanlar bilemeden alıyor dostum ben ikinci el bilgisayar toplarken hesapladım sıfır alsan daha ucuza geliyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,282
Üyeler
169,555
Son üye
Middd
Top Bottom