Neler Yeni

TR iphone 14 mü YD 15-15pro mu

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Muhammet Yazıcı
İphone 11 kullaniyorum bunu satıp model atlamayi dusunuyorum yurtdisi tabi ki mantikli herkese gore ama aklımda 4+4 ay olayı patlayacakmış hissiyatı var o yüzden TR iphone 14’te dusundum sizce hangisi mantıklı

elburuno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
efee
İphone 11 kullaniyorum bunu satıp model atlamayi dusunuyorum yurtdisi tabi ki mantikli herkese gore ama aklımda 4+4 ay olayı patlayacakmış hissiyatı var o yüzden TR iphone 14’te dusundum sizce hangisi mantıklı
İphone 14 kıyaslayınca pro olmadığı sürece 13'e göre hiç bir farkı yok arasında da gereksiz bir fiyat farkı var. eğer üstüne ekleyebilirsen veya biraz beklerim dersen 15 alman daha mantıklı en azından farkı hissedersin.

Akana

80+
düz 14 e boşuna para verirsin knk bence ek gelen kamera özellikleri vs 13 le dağlar kadar fark yoktur 14 pro ve maxin olayı dinamik ada onun dışında düz 14 ve plus a geçeceğine bütçe arttırıp 15 düz alman daha mantıklı olur

Seyyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Botan Taşkıran
Bende YD kulanıyorum. Kendim gidip aldığım için şöyle söylim düz ve pro seriler YD almaya değmez ama pro max serisi alıp pasaport kaydı yapacaksansa eğer almaya değer.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende YD kulanıyorum. Kendim gidip aldığım için şöyle söylim düz ve pro seriler YD almaya değmez ama pro max serisi alıp pasaport kaydı yapacaksansa eğer almaya değer.
Hocam kayit yaptiramiyorum sıkıntı da orda basliyor simdi yaptirmadan kullanmayi dusunuyorum da bu 4+4 ay süresi kisalirsa telefonun anlami kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

düz 14 e boşuna para verirsin knk bence ek gelen kamera özellikleri vs 13 le dağlar kadar fark yoktur 14 pro ve maxin olayı dinamik ada onun dışında düz 14 ve plus a geçeceğine bütçe arttırıp 15 düz alman daha mantıklı olur
Benim bildigim bi ram farki var butce en son böyle cikiyo belki cikartabilirim 15 icin yurtdisi hakkinda öneriniz nedir peki hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone 14 kıyaslayınca pro olmadığı sürece 13'e göre hiç bir farkı yok arasında da gereksiz bir fiyat farkı var. eğer üstüne ekleyebilirsen veya biraz beklerim dersen 15 alman daha mantıklı en azından farkı hissedersin.
Tamam hocam dusunucegim

Akana

80+
reis yurtdışında güvenip tanıdıgn varsa o da mantıklı olur aşşa yukarı kayıt ücretleri belli zaten

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis yurtdışında güvenip tanıdıgn varsa o da mantıklı olur aşşa yukarı kayıt ücretleri belli zaten
Malesef yok hayir diyelim ki telefonu ayarladım süreç hakkında dusunceniz nedir o 4 ay verilen süre azalır mı tek korkum o azalmayacağını bilsem yurtdisi alirim

Akana

80+
Malesef yok hayir diyelim ki telefonu ayarladım süreç hakkında dusunceniz nedir o 4 ay verilen süre azalır mı tek korkum o azalmayacağını bilsem yurtdisi alirim
onun için kesin bi şey diyemem usta benim arkadaş geçen sene kayıt yaptırma 1 k iken aldı 2 hafta sonra 12 k oldu her an her şey olabiliyo yani

Seyyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Botan Taşkıran
Şimdi sana şunu da söylim belki bilgin yoktur, yurt dışından kasıt herhangi bir ülke olması lazım. Kimliğinle de gir çık yaparsan eğer yine kaydını yapabilirsin. Bunun için Batum turu falan var 1500 2000 tl ye git gel yapıp tel getirirsen yine uyguna geliyo.

Top Bottom