Neler Yeni

TR şartlarında nasıl kilo alınır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Ben de şuan klio vermeye çalışıyorum biraz kilom var bildiklerimi söylemek istedim belki işine yarar ama boyun kısa gibi biraz
1,80 im 60 kilodan 90 çıktım istersn başlayalım
bence en önemlisi geceleyin yemek yemek yanında ekmek falan olursa çok iyi olur
yemek yedikten sonra 1 saat sonra hiç bişey yapmadan direkt uzan,otur
bunu bilmiyorum işe yarar mı ama uyku düzenini bozabilirsin
şunu da belirtmek istiyorum sağlık sorunlarım olduğu için spordan uzak kaldım onu da baya etkisi oldu ama çok sağlıksız gibime geliyor bu senin tercihin ama bnce ilk 2 maddeyi denemelisin.
sürekli bilgisayar başındayım hicbir fiziksel aktivitem yok ne kadar sağlıksız olursa olsun tek derdim kilo almak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sadece yağ olarak değil kas olarak kazanmaya bakın kilonuzu yoksa hastalıklardan kurtulamazsın. Kuruyemişlerden bol bol faydalanın, fatsecret uygulamasından besinlerin kalorilerine bakıp yüksek olanları tüketmeye bak. Erken kalkın, ilk öğününüzü ne kadar erken yerseniz gün içinde o kadar fazla öğün yiyebilirsiniz. Kalorilerini sıvı şekilde alabilirsin. Gainer tüketebilirsin ama suplementler işe yaramıyor demişsin. Kusana kadar yemekten başka çare yok maalesef.
bi ara hergun shake yapıyordum tekde 1.5 litre shake iciyordum sonra sürekli kusmaya basladım

sadık123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
A.
sürekli bilgisayar başındayım hicbir fiziksel aktivitem yok ne kadar sağlıksız olursa olsun tek derdim kilo almak

bi ara hergun shake yapıyordum tekde 1.5 litre shake iciyordum sonra sürekli kusmaya basladım
Her gün sıvı tüketirsen kusma ihtimalin çok fazla olur, öğünlerin arasına 3-4 saat koy. Ülser, gastrit, reflü gibi bir hastalığınız da olabilir doktora gözükebilirsin.

WhoCares

80+ Gold
burda milletten tavsiye alacağına gidip bir kan testi yaptır ondan sonra bir doktora danışman nedeni ise normal bir kilo değil uzman kişilerden yardım al

Orix

80+
dostum 3 sene boyunca aynı kiloda gidip gelmiş biri olarak 53 kilo 8 9 ve 10. sınıfta sana tavsiyem her kafadan bi ses çıkıyor. benim kilo alıp vermekle alakam yoktu ama. virüs araya girdi 10 dan sonra. tam bak ta eksıksız 1,5 2 ayda 53 den 65 e anında cıktım. ye iç yat. ben o ara kendımı dızıye vermıstım. bıde abur cubur baya etkılı bu konuda. suan 75 ım yanı kafana takma zamanla artar. kılolu olunca ablalar abi demeye başlıyor. güzel kızlar gelip abi diyince çok canın sıkılır. ama ideal olanı bul orda kal. abur cubur ye yat kısacası. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Agalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan öneri aliyorum hergun tavuk pilav pirzola ye diyor ben yemesini bilmiyomuyum. Neyse sonuc olarak tavsiyeleriniz nedir 17 yasindayim 43 kilo kaldim
Valla benimde vermem lazım 17 di 150 yim boy var iyki biraz yoksa tam sıvarım

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Bende aynı durumdan rahatsızım. Bakalım bilgi almaya geldim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende iki öğün yiyorum 186 boy 59 kilo var normal olduğumu düşünüyorum hatta gayet iyiyim bence fazla kilo da iyi bişey değil zaten 😁

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
burda milletten tavsiye alacağına gidip bir kan testi yaptır ondan sonra bir doktora danışman nedeni ise normal bir kilo değil uzman kişilerden yardım al
doktor uzman ne varsa hepsine gittim hepsinin yaptıgı günlük yeme listesi benim aradıgım ilaç gibi birsey veya bi öneri. sağolsun konuya cevap veren arkadasların önerileri güzel fakat uyguladıgım zaman bekledigim değişimi göremiyorum 5 senedir 43 kilodayım şaka gibi ya

Bende iki öğün yiyorum 186 boy 59 kilo var normal olduğumu düşünüyorum hatta gayet iyiyim bence fazla kilo da iyi bişey değil zaten 😁
hocam kilon gayet iyi fakat benim gibi birçok zargana var ve hepsi çözüm arıyo. 43 kilo olunca kimse seni dikkate almıyor kız arkadas edinemiyorsun. en son kız bana zayıfsın kilo al yazmayan kalmaz gibi bi bahane ile doge lemişti beni

WhoCares

80+ Gold
doktor uzman ne varsa hepsine gittim hepsinin yaptıgı günlük yeme listesi benim aradıgım ilaç gibi birsey veya bi öneri. sağolsun konuya cevap veren arkadasların önerileri güzel fakat uyguladıgım zaman bekledigim değişimi göremiyorum 5 senedir 43 kilodayım şaka gibi ya
seni yanlış yönlendirmiş olmasınlar bazıları diyetisyene yönlendiriyor kan değerlerine baktır dahiliye servisine görün bı sıkıntı var belki yaştan olabilir diyeceğimde 5 senedir aynı kiloda olması başka birşeyin olduğunu gösteriyor benim şahsi fikrim bu konular şakaya gelmez forumdan alınacak tavsiye ilede bu sağlık sorunu çözüleceğini düşünmuyorum burdakiler ne doktor ne uzman bu konuda o yüzden birşeyleri düzeleteceğim diye daha kötü sorunlara yol açma uyarsın uymazsın sana kalmış ben belirtmek istedim. geçmiş olsun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

hocam kilon gayet iyi fakat benim gibi birçok zargana var ve hepsi çözüm arıyo. 43 kilo olunca kimse seni dikkate almıyor kız arkadas edinemiyorsun. en son kız bana zayıfsın kilo al yazmayan kalmaz gibi bi bahane ile doge lemişti beni
Ayn ya çok azmis kilona dikkat etmedim çok 15_20 kilo eksiğin var

Enco

80+ Silver
Her gün sıvı tüketirsen kusma ihtimalin çok fazla olur, öğünlerin arasına 3-4 saat koy. Ülser, gastrit, reflü gibi bir hastalığınız da olabilir doktora gözükebilirsin.
Çölyak tarzı da olabilir her yoku denedim kilo alamadım günde 7 ekmek yiyordum makarnayla pilavla falan doktora gittim çölyak çıktım

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
41 kilodan 55 kiloya çıkmış birisi olarak bildiğin ekmek yiyerek aldım. Ekmeğe aban kankim. Yok yağlanırsın cart curt dinleme. Zaten zayıfız ne yersen kârdır diyip ekmeğe aban. Cips vs tüketmiyorum. Abur cubur olarak çikolatalı bir şey vardı onu alıyodum dersaneye giderken 498 kalori olması lazım. Günlük öğününe bunları eklersen alırsın. Ne kadar sağlıklı bilemem sağlıklı değil zaten. Kilonu toparlarken egzersiz yapmanı öneririm. Ne yapacaksın basit şınav seni tahmin edemeyeceğin kadar güçlendirecek. Üstüne barfiks eklersen üst vücudunu iyi güçlendirirsin. 40 kilo birisi için bazen basit şeyleri kaldırmak bile güç oluyor. Mastürbasyon varsa haftada 1-2'ye indir sonra 2 haftada bir yapmaya çalışarak azaltabilirsin.

G0KHAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Gökhan Ceylan
Spor yapıyorum ve memlekette alabileceğin en ucuz protein LOR peyniri

Top Bottom