Neler Yeni

Trabzonspor - Fenerbahçe Arasındaki Nefret Neden?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
2013 e kadar işine gelenler bizi izinsiz dinlediler dedi.
2014-2015 arası yapmayı düşündük ama icraata tam geçiremedik dendi.( o yıllarda gelen itiraflarda var örn/muhabirin şike sorusuna aykut kocaman: radara yakalanılmış hız sınırı aşılmış dedi. Vs vs daha çok var cidden özelden yazanlara atarım.
2016 dan sonra zaten hala devam ettirdikleri gibi bize kumpas kuruldu denilerek terör örgütüne suç attılar ama yinede o terör örgütüne üye kişilerle halo saha maçları yapan yöneticilerimi dersin kulüp binasında tavla oynayanlarımı dersin hepsi belgeli ve onaylanmıştır. Bu yüzden her insan evladı gibi sizde birazcık araştırıp bu kararları mahkeme ağızından okuyabilirsiniz.
Benim gibi bu kararnameleri koca koca paragrafları sabahtan akşama kadar okuyan çok fazla Trabzonspor’lu var hatta o sene şike ve teşvik primi yapılan Trabzonspor-Eskişehir maçı sonunda kalp Krizi geçiren abilerimiz oldu bizzat onların cenazelerin gitmiş bi insan olarak söylüyorum. Daha bir çok insan stres ve baskıya dayanamayıp intihar etti veya ciddi stres bozuklukları yaşadılar ve bu olayları kendi açınızdan bakarak anlıyamassınız çünkü Trabzon’da gerçekten şehir solgun ve insanlar küskündü. Ve bu insanlar en fanatik fenerlinin bile bakmadığı fifa uefanın kararlarına Trabzonsporun başvurduğu her platformun kararlarını teler teler okudular bende okuyan biri olarak söylüyorum.
Uefa ve Fifa 2012’de bir karar vermiştir; kararda şu yazar ..... incelenmiş olup 2010-2011 de Türkiye Ligi 1. olarak Trabzpnspor A.Ş Şampiyonlar ligine katılacaktır.
Hemen altındaki madde de şu;
Bu kararlar hiç bir şekilde değiştirilemezdir.
Ve bu karardan sonra Fenerbahçe nin şike yaptığı belgelerle tescillenmiştir, bu ne bi rastgele bi karardır ne de bi kumpastır.
Ardından Fenerbahçe Cas’a başvurup bu karar’a itiraz etmiştir. Hatta Fenerbahçe yöneticileri Cas davası bizim namusumuzdur. diye açıklama yapmışlardır. Hemen 3 hafta geçmeden davada olumlu bi sonuç alamayacağı anlaşılınca namusumuzdur dedikleri davadan çekilmişlerdir. Buda kayıtlıdır isteyene atabilirim.
Trabzonspor bu tarihten sonra yaptığı tüm başvurular hiç bir şekilde Şikenin tescillenmesi adına değildir.
!!!Tescillenmiş Şikenin bir günlük anayasa değişikliğiyle (Türkiye ‘de) cezasının kaldırılıp yine Türkiye ‘de Trabzonspor un haklarından mahkum bırakılmasına itiraz etmiştir.
Aldığı sonuçta davanın sonuçlandığı ve Cas’ın,AİHM’in,İFM’in, Türkiyenin vereceği kararlars karışamayacağı yönündedir.
Bu kara çoğu istanbul medyası olan Türkiye medyasında Ts yine red yedi, Şije davasında Trabzonspor ‘a Red!!
şeklinde şanse edildi.
Ve her zamanki gibi bazı koyun sürüleri kendi takımının yaptığı propagandalara inanıp Fenerbahçe ‘nin haklı olduğuna Fenerbahçenin ülkede en ezilen takım olduğuna inandılar. Benim hiçbir Fenerliyle aram bozuk değil olmayacakta ama bu olayı gerçek manada önemsiz görüp Dilsiz şeytanlık yapanlara , destekleyen ve ört pas edenlere, o ölen abilerimin ve benimle birlikte milyonlarca Trabzonspor taraftarının hakkı helal değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığım yorumu okursan aydınlanabilirsin kadeşim
yazık valla hala belgelerle tescillenmiştir diyorsun :D Trabzon ŞL ye fenerbahçe katılamadığı için katıldı. Şampiyon sayıldığı için değil. Direk katılan 1 takım olacaktı 1. olamadığına göre direk 2. katıldı. Benim en yakın arkadaşım hasta Trabzonsporlu aram gayet iyi aklı başında Trabzonlular bilir ki Şike Davası tamamen kumpas davasıdır. Bana hükümetin yaptığı yanlısları söylüyorsun yok izinsiz dinlediler bilmem ne diye :D banane siyasi olaylardan. Bunca olaylardan sonra hala bu davaya şike davası diyorsan Diyecek benim hiçbir şeyim yok. Ölülerin veya başkalarının da arkasına sığınıp onları öne koyarak haklı çıkmaya çalısmaya gerek. Teşvik primi vs her şey tartışılır ki zaten eskiden bu yasaldı. Ama bu davanın gerçekten şike davası olduğuna inananlarla kesinlikle tartışmıyorum. :D

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
meşiktaşım şampiyon

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
TS'lilere hamsi demek komik olmak (y) o.O2

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Türkiye futbolunu izlemeyi bırakalı 4 yıl falan olacak, ne kaybettin dersen hiçbir şey. Ama çok şey kazandım. Arkadaşlarım birbirini yerken benim böyle bir derdim olmuyor. Şehrimin takımını desteklemek için maçlara gidiyorduk tribünler açıkken. 60bin kişi olduğumuz maç da vardı 10 bin de. Zevkliydi. Ama televizyon başında Türk takımlarının maçlarını izlemek zulüm. 3dkda bir duran oyun, hakemlerin dengesizliği, futbolun kalitesizliği vs.
Canı sıkılan herkese Premier Lig tavsiyemdir. Hatta İngiltere 2. Lig bile bizim ligden 10 kat falan kaliteli. Takılmayın bence takımların kavgasına falan. Çok anlamsız buluyorum.

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Türkiye futbolunu izlemeyi bırakalı 4 yıl falan olacak, ne kaybettin dersen hiçbir şey. Ama çok şey kazandım. Arkadaşlarım birbirini yerken benim böyle bir derdim olmuyor. Şehrimin takımını desteklemek için maçlara gidiyorduk tribünler açıkken. 60bin kişi olduğumuz maç da vardı 10 bin de. Zevkliydi. Ama televizyon başında Türk takımlarının maçlarını izlemek zulüm. 3dkda bir duran oyun, hakemlerin dengesizliği, futbolun kalitesizliği vs.
Canı sıkılan herkese Premier Lig tavsiyemdir. Hatta İngiltere 2. Lig bile bizim ligden 10 kat falan kaliteli. Takılmayın bence takımların kavgasına falan. Çok anlamsız buluyorum.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Trabzon'a sırf video çekmek, Trabzonluların tepkisini merak edip Fener formasıyla giden 2 YouTuber dayak yiyerek geri dönmüştü. Olayın boyutu baya büyük anlaşılan.

Top Bottom