Yardım Trafik Cezası e-Devlette Ne Zaman Gözükür

Pcless

80+
Reaksiyon skoru
5
bugün bir sokaga girdim fakat girilmez tabelasını tam döndükten sonra farkettim tek yön olduğunu ve mobese vardı kavşakta ceza yediysem kaç saate veya kaç güne sisteme düşüyor belli bir zamanı varmı yoksa bugün haftasonu diye pazartesimi gözükür ?

Ya bende bugün kiralık araçla aynı tongaya düştüm Bi sorun oluyor mu mobese vardı

1 saat sonra da gözükebilir, 2ay sonra da görebilirsin, hiç belli olmuyor.

üç dört güne

Ne zaman sisteme girerlerse ben mobeseden telefonla konuşma cezası yedim daha telefonu kapatmadan bildirimi geldi

1300 lira girdi desenize bi sena şener ile athena konseri için :D

bugün bir sokaga girdim fakat girilmez tabelasını tam döndükten sonra farkettim tek yön olduğunu ve mobese vardı kavşakta ceza yediysem kaç saate veya kaç güne sisteme düşüyor belli bir zamanı varmı yoksa bugün haftasonu diye pazartesimi gözükür ?
Bende bugün Ataşehir'de 80lik yolda 110 la geçtim eds falan vardı yolda baya bide benim ehliyetim yeni ceza bana mı yazılır yoksa araç sahibi babama mi

Bende bugün Ataşehir'de 80lik yolda 110 la geçtim eds falan vardı yolda baya bide benim ehliyetim yeni ceza bana mı yazılır yoksa araç sahibi babama mi
Sorunun cevabı çok basit... Trafik polisi çevirmediği sürece plakaya yazılır. Araç sahibi kimse o kulağını çınlatır. 😁

Geri