Neler Yeni

Transformice hesap arıyorum

Tepecik23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yakup
Transformice hesap arıyorum da nereden alabilirim bilgisi olan var mı? Eski hesaplarıma erişim sağlayamıyorum. O zamanlar kullandığım e postayı da bir türlü hatırlayamıyorum. Geceleri sıkılınca girip oynadığım için hoşuma gidiyor ve boş hesapta oynamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Talha Durdu
Kolay gelsin hocam benim konu ile hicbir fikrim yok oyunuda yeni duydum galiba eskilerin oyunu yada ben cahilim :) kaclisiniz acaba

Tepecik23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolay gelsin hocam benim konu ile hicbir fikrim yok oyunuda yeni duydum galiba eskilerin oyunu yada ben cahilim :) kaclisiniz acaba
2000 liyim. Oyun 2010 yıllarının oyunu gören, duyan, oynayan çoktur. Siz nasıl duymadınız şaşırdım biraz 😅

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Talha Durdu
2000 liyim. Oyun 2010 yıllarının oyunu gören, duyan, oynayan çoktur. Siz nasıl duymadınız şaşırdım biraz 😅
Ahahah hocam ben biraz çoluk çocuk tarafindayim size göre, 08 liyim ben

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
XXXX
Transformice hesap arıyorum da nereden alabilirim bilgisi olan var mı? Eski hesaplarıma erişim sağlayamıyorum. O zamanlar kullandığım e postayı da bir türlü hatırlayamıyorum. Geceleri sıkılınca girip oynadığım için hoşuma gidiyor ve boş hesapta oynamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler
çok bilinen oyun olmadığından cok fazla hesap satışı yok ama bu konudan belk hala satan birini bulabilirsin https://forum.donanimarsivi.com/konu/transformice-hesaplarimi-nerede-satabilirim.1034698/page-2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ahahah hocam ben biraz çoluk çocuk tarafindayim size göre, 08 liyim ben
09 luyum ben biliyorum kanzi :D

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Talha Durdu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR