Neler Yeni

CS:GO'dan vazgeçmek için yardım lazım..

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
CS'yi zaten bırakıyorum onda sorun yok. Fakat sürekli aklımda bir köşede duruyor. Ne zaman bir cs videosu görsem 1 hafta sürekli düşünüyorum. Neden hile açtım falan diye. Psikolojik gibi, bırakıyorum ama unutamıyorum
Fazla yorma kafanı beceriksizsindir ondandır. hilesiz şekilde oynayanları örnek almaya çalışıp ben de böyle olmak istiyorum diyorsundur ama yeteneklerin izin vermiyordur, sen de yediremeyip hile açısıyondur Ya da hile olduğun fark edilince karşı rakibin sana yazdıkları hoşuna gidiyordur.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
İyi olmuş, keşke bir oyunda kullanılan hile hesapta bulunan tüm oyunlara işlesede hesap komple çöp olsa.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
değerli daha havalı gözüküyor
Screenshot_20220904-124647_Steam.jpg

Yoo ayni
CS:GO'yu hem oynama açısından hem de izleme açısından nasıl
Baska oyuna basla

xTURANN

80+ Silver
Çocuk ne güzel anlatmış ha İstanbul Türkçesi ile sanki Nobel ödüllü bir makale hazırlıyor. Hile açmış ban yemiş napicam diyor. Abicim hilenin affı olmaz. İnsanda ne oyun zevki bırakıyorsunuz ne bişey, sizin gibi karakteri gelişmemiş kişiler yüzünden hileler trashler hiç eksik olmuyor. 1990 larin başından beri oyun dünyası ile iç içeyim. Elimden gelse hepinizin bilgisayarına haciz koydururdum burda ağlayamayın diye.
Dayı ne anlatıyorsun ? Yazdığım yazıyı okuduğuna göre pişman olduğumu anlamışsındır. 2018'de oyunu aldım 400 saat sonra VAC yedim. Tam zamanı bilmiyorum ama uzun süredir hile kullanmıyorum. Kendimi geliştirince hile kullanmanın ne kadar aciz bir şey olduğunu anladım.
Ayrıca hile açtım ban yedim ne yapıcam demiyorum, bu durumu nasıl unuturum diye soruyorum...

Bura.K

80+ Silver
CS:GO İlerleyen yıllarda bir sebepten GLOBAL VAC AFFI getirir mi?
İmkansız. Bu hapishanedeki suçu kanıtlanmış seri katillerin serbest bırakılması gibi bir şey.
CS:GO'yu hem oynama açısından hem de izleme açısından nasıl bırakacağım? Aklımdan nasıl silerim bu oyunu?
Benle rekabetçi girersen garanti bırakırsın. Şu ana kadar 3 kişi benim yüzümden bıraktı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
BERKAN EMİR
Dayı ne anlatıyorsun ? Yazdığım yazıyı okuduğuna göre pişman olduğumu anlamışsındır. 2018'de oyunu aldım 400 saat sonra VAC yedim. Tam zamanı bilmiyorum ama uzun süredir hile kullanmıyorum. Kendimi geliştirince hile kullanmanın ne kadar aciz bir şey olduğunu anladım.
Ayrıca hile açtım ban yedim ne yapıcam demiyorum, bu durumu nasıl unuturum diye soruyorum...
dostum burası psikoloji polikinikliğine mi benziyor burdaki adamlar sana bu konu hakkında nasıl yardımcı olabilir? Burda ki adamın sana verdiği bi tavsiye nasıl işe yarayabilir ki iş sende bitiyor

xTURANN

80+ Silver
YARDIM istediğim, Pişmanlığı belirttiğim bir şeyde yaptığınız dönüşler saçma.
1662285162420.png

Cezamı çekmemiş, hapise düşmem gerekiyormuş gibi konuşuyorsunuz..

Neyse, yardım isteyende kabahat..

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Recep Karataş
Umarım banın asla açılmaz. Hile açtığına göre sana edilen küfürler hoşuna gidiyor.

xTURANN

80+ Silver
Umarım banın asla açılmaz. Hile açtığına göre sana edilen küfürler hoşuna gidiyor.
Muhtemelen şuan sende bana ettin, peki söylesene sen her küfür ettiğinde 1 hileci siliniyor mu oyundan ya da dünyadan ? Hayır. Ne bu tavır ? Gerek yok böyle şeye.

Valve, bana HAKLI BİR VAC atarak beni CS'den sildi zaten. Fakat şöyle bir sıkıntı var, 1 hileci gitti 1000 hileci geldi..

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam ben de aynısını LoL oyununda yaşamıştım, yaklaşık 7-8 sene oynadım sanırım en son bir yerde rage geçirdim ve oturup düşünmeye başladım. Oyunun amacı beni eğlendirmekken sürekli sinirleniyorsam neden oynamaya devam ediyorum diye, ondan sonra sildim ve tamamen bitmişti benim için hiç canım çekmedi. Ardından piyasada tonlarca kaliteli oyun varken onlarıda oynamaya başlayınca LoL oynadığımı bile unutmuştum :D.
Aynı şekildedir bendede bu şekilde gelişti ama sen hile kullanıyorum diyorsun bunda eğlence yok karşındaki adamı düşün ve ara ara oynayarak dozu azaly

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Recep Karataş
Muhtemelen şuan sende bana ettin, peki söylesene sen her küfür ettiğinde 1 hileci siliniyor mu oyundan ya da dünyadan ? Hayır. Ne bu tavır ? Gerek yok böyle şeye.

Valve, bana HAKLI BİR VAC atarak beni CS'den sildi zaten. Fakat şöyle bir sıkıntı var, 1 hileci gitti 1000 hileci geldi..
Yani

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
günde 15 saat ne yaparsan yap pişman olursun 15 saat tarlada çalış gene pişman olursun bu lole yada cs goya özel degil
lafın gelişi söyledim.
bu yaz zaten kuzenimin yanında plajda çalıştım. sabah 8 akşam 6
ben 12 15 saat oynadığım için pişman değilim ,keyif alıyordum fakat sonradan ne kadar boş olduğunu bana bir şey katmayacağını anladım geç fark ettiğim için pişmanım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,829
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom