Neler Yeni

TranslucentTB CS2 de sorun yaratır mı?

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ege Gül
Arkadaslar TranslucentTB yi biliyorsunuzdur. Bilmeyenler (görev çubuğunu şeffaf yapiyor). Sorum şu, bu uygulama arka planda calisiyor biliyorsunuz bu cs2 de 3.parti yazilima falan girer mi yani ban riski var midir? microsoft store dan indiriliyor bahsettiğim uygulama biliyorsunuzdur.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Sanmıyorum ben de indirdim cs2 girdim fakat 1 hafta falan oldu gireli şuanalık bir sıkıntı çıkarmadı,yıllardır wallpaper engine kullanıyorum o da arka planda çalışıyor faakat sıkıntı çıkartmadı hiç bununda çıkaracağını sanmıyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

uygulamaların ne olduğunu ayırt edebiliyor diye biliyorum yoksa vanguard cs den direkt ban yemeye sebep olurdu heralde kernelde çalışan bir programa izin vereceğini sanmıyorum ayırt edemiyor olsa

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,130
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
bende bayadır yüklü bir şey attığı yok

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ege Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmıyorum ben de indirdim cs2 girdim fakat 1 hafta falan oldu gireli şuanalık bir sıkıntı çıkarmadı,yıllardır wallpaper engine kullanıyorum o da arka planda çalışıyor faakat sıkıntı çıkartmadı hiç bununda çıkaracağını sanmıyorum o yüzden

uygulamaların ne olduğunu ayırt edebiliyor diye biliyorum yoksa vanguard cs den direkt ban yemeye sebep olurdu heralde kernelde çalışan bir programa izin vereceğini sanmıyorum ayırt edemiyor olsa

çok teşekkürler cevabin icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,991
Üyeler
169,806
Son üye
Z1PP1
Top Bottom