TranslucentTB CS2 de sorun yaratır mı?

egegull

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaslar TranslucentTB yi biliyorsunuzdur. Bilmeyenler (görev çubuğunu şeffaf yapiyor). Sorum şu, bu uygulama arka planda calisiyor biliyorsunuz bu cs2 de 3.parti yazilima falan girer mi yani ban riski var midir? microsoft store dan indiriliyor bahsettiğim uygulama biliyorsunuzdur.

Sanmıyorum ben de indirdim cs2 girdim fakat 1 hafta falan oldu gireli şuanalık bir sıkıntı çıkarmadı,yıllardır wallpaper engine kullanıyorum o da arka planda çalışıyor faakat sıkıntı çıkartmadı hiç bununda çıkaracağını sanmıyorum o yüzden
Post automatically merged:

uygulamaların ne olduğunu ayırt edebiliyor diye biliyorum yoksa vanguard cs den direkt ban yemeye sebep olurdu heralde kernelde çalışan bir programa izin vereceğini sanmıyorum ayırt edemiyor olsa

bende bayadır yüklü bir şey attığı yok

Sanmıyorum ben de indirdim cs2 girdim fakat 1 hafta falan oldu gireli şuanalık bir sıkıntı çıkarmadı,yıllardır wallpaper engine kullanıyorum o da arka planda çalışıyor faakat sıkıntı çıkartmadı hiç bununda çıkaracağını sanmıyorum o yüzden

uygulamaların ne olduğunu ayırt edebiliyor diye biliyorum yoksa vanguard cs den direkt ban yemeye sebep olurdu heralde kernelde çalışan bir programa izin vereceğini sanmıyorum ayırt edemiyor olsa

çok teşekkürler cevabin icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,140
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri