Sakal içinse neredeyse sıfır kaydı alan Powertec TR1818Yeni traş makinesi alıcam 250 lira civarı bütçem hangisini önerirsiniz (Ürünün kesimini vs bilmeden intten bulup atmayın lütfen)
E aga söylemişin ztn kaliteliyi of neyse bende diyemde içimde kalmasın knk Powertec xd böylede zevkli olmuyoSakal içinse neredeyse sıfır kaydı alan Powertec TR1818
Olsun olsunBen berberim yani şimdi bu işler benden sorulur öhöm.
E aga söylemişin ztn kaliteliyi of neyse bende diyemde içimde kalmasın knk Powertec xd böylede zevkli olmuyo
o makineyi sadece sakal için değil de bıyık,saç kalın kıllar için de kullanabilir miyimBen berberim yani şimdi bu işler benden sorulur öhöm.
E aga söylemişin ztn kaliteliyi of neyse bende diyemde içimde kalmasın knk Powertec xd böylede zevkli olmuyo
Bıyıkta falan kullanabilirsiniz de saçı düzeltebilirsiniz ancak ense falan almak için kısacası , çizim makinası aynı zamanda.0'a yakın kesiyor tarakları var diye hatırlıyorum ama sizi tatmin eder mi saç kesme konusunda bilemiyorum.o makineyi sadece sakal için değil de bıyık,saç kalın kıllar için de kullanabilir miyim
bendede var bu ama sıfırı o kadar iyi değil birazcık bırakıyorbunu aldım kullanıyorum fiyatı artmış bütçeni artırır isen bir bakarsın
evet haklısınızbendede var bu ama sıfırı o kadar iyi değil birazcık bırakıyor