Neler Yeni

Tren için pcr testi istiyorlar, nasıl yapacağım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Merhaba dostlar pazartesi günü 2. doz aşımı vuruldum ve bu pazar da trene bineceğim. Biletlerimi aldım ancak bugün bir mail geldi ve mailde bu yazılı:

1631256709660.png

Benim de 2. dozu yaptırmamın üzerinden daha 14 gün geçmediğinden pcr testi mi yaptırmam gerek? Ayrıca bu testi ücret ödemeden yaptıramaz mıyım? Devlet hastanesine gitsem para alacaklar mı?

Ekler

• 1631256699473.png
    1631256699473.png
    1.2 KB · Hit: 65

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Devlet hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum test.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Seheyat edebilir testi 170 tl galiba
Aşırı saçma olmuş...

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Anasının gözü, biletlerden pahalı, bu ne hocam. Peki seyahat edebilir değil de ben korona olabilirim gözüyle test yaptırsam ve ücret almasalar olmaz mı
O olmuyormuş işte galiba. Bir sor ama aşırı saçma valla buradan da para kırma işine girdi ya bizim devlet. Helal olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O olmuyormuş işte galiba. Bir sor ama aşırı saçma valla buradan da para kırma işine girdi ya bizim devlet. Helal olsun.
Hocam kime sorayım, ve ayrıca bu nasıl bir iş? Tren gidiş bileti için 35 + otobüs dönüş bileti için 50 verdim ancak seyahat parası için 170₺ havaya mı atayım? Devlete gidince danışmaya sorsam mı? Yani pcr testi pcr testidir. Bence ben korona olmamdan şüpheliyim dersem ve bana pcr testimin sonucunu verirlerse her yerde geçerli olmaz mı? Seyahat şeyi ayrı mı oluyor?

Ynwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enis sarı
Seyahat için pcr testi devlet hastanesinde ücretsiz. Ücretli olan test havalimanında yaptırmak istersen yada farklı bir yerde ondan ücret alıyorlar. Devlet hastanesine gidip yaptırabilirsin

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Seyahat için pcr testi devlet hastanesinde ücretsiz. Ücretli olan test havalimanında yaptırmak istersen yada farklı bir yerde ondan ücret alıyorlar. Devlet hastanesine gidip yaptırabilirsin
Çok güzel o zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Yüreğime su serptiniz hocam... çok sağolun...

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
Merhaba dostlar pazartesi günü 2. doz aşımı vuruldum ve bu pazar da trene bineceğim. Biletlerimi aldım ancak bugün bir mail geldi ve mailde bu yazılı:

Alıntıyı görüntüle
Benim de 2. dozu yaptırmamın üzerinden daha 14 gün geçmediğinden pcr testi mi yaptırmam gerek? Ayrıca bu testi ücret ödemeden yaptıramaz mıyım? Devlet hastanesine gitsem para alacaklar mı?
Devlet hastanesinde ücret alınmaz yaptırabilirsin.

Ynwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enis sarı
Öyle şey mi olur arkadaşlar. Yani bu insan seyahat etmek zorunda aşı da olmuş, bu insandan para alamazsınız. Sadece şöyle bir durum var devlet hastanesinde çok sıra olur araştırma yapın özel hastaneleri arayın ücretsiz olarak yapanlar varsa oraya gidebilirsiniz. Sağlık bakanlığı hattını arayarak bence yine bilgi alın. Belki de para alıyoruz diyerek insanların aşıyı olmasını istiyor olabilirler.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Öyle şey mi olur arkadaşlar. Yani bu insan seyahat etmek zorunda aşı da olmuş, bu insandan para alamazsınız. Sadece şöyle bir durum var devlet hastanesinde çok sıra olur araştırma yapın özel hastaneleri arayın ücretsiz olarak yapanlar varsa oraya gidebilirsiniz. Sağlık bakanlığı hattını arayarak bence yine bilgi alın. Belki de para alıyoruz diyerek insanların aşıyı olmasını istiyor olabilirler.
Yakınımızda bir yerde vardı kücük hastane zaten pcr alanıda kücük bi saydam tente var 2 tane kol yeri var o plastik tentenin arkasından alıyor galiba. Hızlı testleri adapte etseler 30 dk da sonuc verenleri var hassasiyetide artık yeterince gelişmiştir diye düsünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,306
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9
Top Bottom