TRENDYOL 20 TL İLE NE ALINIR

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
750
Soru Yukarıda

kod 20 tl altı için kullanılıyor

ilk 2 3 ay leş gibi kokuyor bilgine olsun :D
Maske ile oynarız cs not problem :D sonradan sıkıntı çıkarmasında mouse pad e de 50 60 lira veremem bazı manyaklar rgb diye 150 lira veriyor :/

Maske ile oynarız cs not problem :D sonradan sıkıntı çıkarmasında mouse pad e de 50 60 lira veremem bazı manyaklar RGB diye 150 lira veriyor :/
sonradan sıkıntı ne çıkarabilir mesela ? çok sorun değil 2 3 kere yıkayınca düzeliyor kokusu parfümlü yıkarsan bastırıyor kokuyu Rgb diye 150tl verenlerin kullandığı klavye genel olarak 150tlik oluyor :D :D

sonradan sıkıntı ne çıkarabilir mesela ? çok sorun değil 2 3 kere yıkayınca düzeliyor kokusu parfümlü yıkarsan bastırıyor kokuyu RGB diye 150tl verenlerin kullandığı klavye genel olarak 150tlik oluyor :D :D
Valla hocam ben ekipmana para bayamam ya baymayıda sevmiyorum bir arkadaşım mesela kasası kadar fiyatta ekipmanı var klavyesi 400 tl kulaklığı 350 tl mouse 250 tl yani benim açık açık söyliym şuanlık kullandığım ekipmanların fiyatı mouse 40 tl klavye 60 tl kulaklık 140 tl :D
kulaklıktan başladım şimdi yeni pc aldım alacağım ekipmanlar da şöyle :
mouse 80 tl
klavye 180-200 arası bir şey alacağım.

Valla hocam ben ekipmana para bayamam ya baymayıda sevmiyorum bir arkadaşım mesela kasası kadar fiyatta ekipmanı var klavyesi 400 TL kulaklığı 350 TL mouse 250 TL yani benim açık açık söyliym şuanlık kullandığım ekipmanların fiyatı mouse 40 TL klavye 60 TL kulaklık 140 TL :D
kulaklıktan başladım şimdi yeni PC aldım alacağım ekipmanlar da şöyle :
mouse 80 TL
klavye 180-200 arası bir şey alacağım.
Keşke mouseye daha fazla verip klavyeye daha az verseydiniz klavyeye basman yeterli fakat mousede sensörleri önemli neyse olsun artık

Keşke mouseye daha fazla verip klavyeye daha az verseydiniz klavyeye basman yeterli fakat mousede sensörleri önemli neyse olsun artık
yok hocam alacağım ı yazdım bende olanlar şuan çok ucuz birtek kulaklığım ı yeni aldım 140 tl ye dikkatli okuyun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,941
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri