UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 750
Soru Yukarıda
Defactodan ürün al 30 40tlye 2 t-shirt al kuponla baya güzel fiyata gelirSoru Yukarıda
Kulaklık mousepad arasında kaldım 30tlye felan kulaklk bulursam veya tws kulaklığını almaya düşünüyorum.Soru Yukarıda
ilk 2 3 ay leş gibi kokuyor bilgine olsunşahsen 10 TL daha vererek birazdan https://www.trendyol.com/mastek/raz...-33648734?boutiqueId=496542&merchantId=124641
bunu alıcam büyük bayağı klavye ve mouse koyuluyor.
Maske ile oynarız cs not problemilk 2 3 ay leş gibi kokuyor bilgine olsun![]()
sonradan sıkıntı ne çıkarabilir mesela ? çok sorun değil 2 3 kere yıkayınca düzeliyor kokusu parfümlü yıkarsan bastırıyor kokuyu Rgb diye 150tl verenlerin kullandığı klavye genel olarak 150tlik oluyorMaske ile oynarız cs not problemsonradan sıkıntı çıkarmasında mouse pad e de 50 60 lira veremem bazı manyaklar RGB diye 150 lira veriyor :/
Valla hocam ben ekipmana para bayamam ya baymayıda sevmiyorum bir arkadaşım mesela kasası kadar fiyatta ekipmanı var klavyesi 400 tl kulaklığı 350 tl mouse 250 tl yani benim açık açık söyliym şuanlık kullandığım ekipmanların fiyatı mouse 40 tl klavye 60 tl kulaklık 140 tlsonradan sıkıntı ne çıkarabilir mesela ? çok sorun değil 2 3 kere yıkayınca düzeliyor kokusu parfümlü yıkarsan bastırıyor kokuyu RGB diye 150tl verenlerin kullandığı klavye genel olarak 150tlik oluyor![]()
![]()
Keşke mouseye daha fazla verip klavyeye daha az verseydiniz klavyeye basman yeterli fakat mousede sensörleri önemli neyse olsun artıkValla hocam ben ekipmana para bayamam ya baymayıda sevmiyorum bir arkadaşım mesela kasası kadar fiyatta ekipmanı var klavyesi 400 TL kulaklığı 350 TL mouse 250 TL yani benim açık açık söyliym şuanlık kullandığım ekipmanların fiyatı mouse 40 TL klavye 60 TL kulaklık 140 TL
kulaklıktan başladım şimdi yeni PC aldım alacağım ekipmanlar da şöyle :
mouse 80 TL
klavye 180-200 arası bir şey alacağım.
yok hocam alacağım ı yazdım bende olanlar şuan çok ucuz birtek kulaklığım ı yeni aldım 140 tl ye dikkatli okuyunKeşke mouseye daha fazla verip klavyeye daha az verseydiniz klavyeye basman yeterli fakat mousede sensörleri önemli neyse olsun artık
çeki nasıl kullanıyoruzSoru Yukarıda