noyabr20 kodu işe yaramıyorArkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve NOYABR20 ile %20 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)2Accounts uygulamasını indirip trendyolu ekleyin.
3)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
4)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
5)NOYABR20 kupon kodu giriyoruz.
6)Sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz.
7)Ödemeyi kesinlikle alışveriş kredisi ile yapmalısınız yoksa Bu kod Azerbaycana özeldir hatası alırsınız.
Siparişler iptal edilmiyor şuanlık. Ben teslim aldım. Ama bir kaç güne diğer kampanya gibi bunu da fixlerler.
NOT: Azerbaycan VPN e gerek yoktur. Cloudflare WARP kullanmanız yeterlidir.
Alışveriş kredisi sepet tutarı çok düşük olduğu için çıkmıyor olabilir. Sepet tutarını yükseltip tekrar deneyiniz.
Kupon max 400 indirim yapıyor
aynı benimdeAlıntıyı görüntüle
indirim uygulanıyor fakat yarın sabahı beklicem ve umarım kredi ile ödeyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
@brsokcu ödeme yöntemi değiştiremiyorum direkt kart numarası istiyor?
kart bilgileriyle denemek istemiyorum şimdi direkt onaylanırsa yarın indirime falan girer cebimden çok para çıkmış olmasınaynı benimde
onaylamıyor hocam ben denedim. Fakat alışveriş kredi seçeneği bendede çıkmıyor arkadaş aydınlatırsa yarın sabah alırım artık. ama cuma olmasıda sıkıntı kargolar açsındankart bilgileriyle denemek istemiyorum şimdi direkt onaylanırsa yarın indirime falan girer cebimden çok para çıkmış olmasın
telefonumdan indirim falan yapmadığımda kredi seçeneği çıkıyor ama emulatorde indirimli sepete ekleyince çıkmıyoronaylamıyor hocam ben denedim. Fakat alışveriş kredi seçeneği bendede çıkmıyor arkadaş aydınlatırsa yarın sabah alırım artık. ama cuma olmasıda sıkıntı kargolar açsından
telefonumdan indirim falan yapmadığımda kredi seçeneği çıkıyor ama emulatorde indirimli sepete ekleyince çıkmıyor
AYNEN AGA BİRDE BENDE NOYABR20 KODU OLMUYOR NEDEN SİZCEonaylamıyor hocam ben denedim. Fakat alışveriş kredi seçeneği bendede çıkmıyor arkadaş aydınlatırsa yarın sabah alırım artık. ama cuma olmasıda sıkıntı kargolar açsından
Yeni hesap aç, kredi olmuyor amaAYNEN AGA BİRDE BENDE NOYABR20 KODU OLMUYOR NEDEN SİZCE
kredi olmadan olmazmı ki direk kartımızdan alalımYeni hesap aç, kredi olmuyor ama
1500 liralik m2 1 tb kioxia ssd yi indirimde 1000 liraya aldım 1 günde geldi vazgeçmem bu Cok Yəhsə sevdadan200-300TL için riske girmeyin kredi falan, ben Amazon Germanyden ssd aldım 300TL ucuz olcak diye şimdi garantisi nasıl olacak acep diye kıvranıyom. sözün kısası değmez kardeşim yapmayın...