Of evet yenilenmez mi ya sınır yoktuda daha süresi de varKupon tukenmis diyor ama sinir yoktu 2 gün daha var şaka gibi
bende vardı nasıl hemen tükeniyor yenilenmez mi ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Of evet yenilenmez mi ya sınır yoktuda daha süresi de var
bana verdiğiniz kupon nasıl tükeniyo ki Alıntıyı görüntüle
BENİM VARDIKULLANAMIYCAM MI ŞİMDİ
Canlı desteğe sordum kullanma adet sınırı doldu dedi, yersen.Trendyol baktı herkes kupon kullanıyor kaldırayım demiş zavallı mahlukatlar yeminle
Bende sordum ama bi sınır yoktu kuponun altında öyle bir şey yazmıyordu ben 2 gün var diye kullanmamıştım baktım yokCanlı desteğe sordum kullanma adet sınırı doldu dedi, yersen.
Ben bi kaç defa yazdım biri dedi hala aktif kullanabilirsiniz dedim uygulama kısmında gözükmüyor sonra tükenmiş dedi bidaha başka temsilciCanlı desteğe sordum kullanma adet sınırı doldu dedi, yersen.
Hedefledikleri kullanıma ulaşmışlar ekstra oluyor heralde o yüzden diğerlerini kaldırmışlar. Sık sık gelen bir şey de değil umarım denk gelirsiniz. 300 150 baya iyiydi.Bende sordum ama bi sınır yoktu kuponun altında öyle bir şey yazmıyordu ben 2 gün var diye kullanmamıştım baktım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bi kaç defa yazdım biri dedi hala aktif kullanabilirsiniz dedim uygulama kısmında gözükmüyor sonra tükenmiş dedi bidaha başka temsilci
Prime+ mouse var 500 e geliyorF/p alınabilicek bi' şeyler varsa haber verirseniz iyi olur dostlar. Bana da gelmiş
yenilemezler mi yaniHedefledikleri kullanıma ulaşmışlar ekstra oluyor heralde o yüzden diğerlerini kaldırmışlar. Sık sık gelen bir şey de değil umarım denk gelirsiniz. 300 150 baya iyiydi.
Sanmıyorum.yenilemezler mi yani